Korpa

+381 11 329 29 63 | prodaja@forum-media.rs | O nama

Poslovna izdanja: 

Prijavite se na portal: 

DANA
SATI
MINUTA
SEKUNDI

Kompanija Forum Media d.o.o. Beograd, članica nemačke Forum Media Grupe, jedna od vodećih izdavača publikacija i organizator edukativnih programa, nakon šest uspešnih konferencija i više desetina uspešno organizovanih seminara i kurseva iz oblasti bezbednosti i zaštite podataka, sa zadovoljstvom Vas poziva na svoju sedmu veliku konferenciju:

"TRI GODINE OD PRIMENE ZAKONA O ZAŠTITI PODATAKA O LIČNOSTI 2022"

– sadašnje stanje i očekivanja – 

28, 29. i 30. avgust 2022, hotel Mona na Zlatiboru

Zakon o zaštiti podataka o ličnosti (“ZZPL”) u primeni je pune 3 godine.

Kakvo je trenutno stanje sa zaštitom podataka? Da li su očekivanja zadovoljena i da li su sve firme na propisan način implementirale odredbe zakona? Kakvi su očekivani pravci daljeg razvoja na polju zaštite podataka? Kakva su iskustva u međunarodnoj praksi? Koje su obaveze rukovaoca u slučaju povrede zakona? Koji je način obrade podataka posredstvom vebsajtova i internet prodavnica?

Odgovore na navedena i mnoga druga pitanja ćete dobiti na našoj konferenciji od predstavnika Poverenika, advokata i stručnjaka za ZZPL.

Takođe, dobićete informacije o bezbednosti podataka, mehanizmima zaštite i drugim izazovima sa kojima se susrećete.

HOTEL MONA, ZLATIBOR

16:00 – 21:00 Registracija i koktel dobrodošlice

18:00 – 19:00 Obraćanje predstavnika Forum Medie i uvodno predavanje u vezi sa ZZPL

Dušan Pavlović, general manager Forum Media d.o.o.

11:00 – 12:30 Obrada podataka o ličnosti posredstvom vebsajtova i internet prodavnica

Dragan Milić, advokat u advokatskoj kancelariji Milić

12:30 – 13:00 Kafe pauza

13:00 – 14:30 Kako postići usklađenost u oblasti zaštite podataka o ličnosti – prikaz primera iz domaće i međunarodne prakse

Milica Basta, stručnjak u oblasti zaštite podataka o ličnosti

14:30 – 16:00 Ručak u hotelskom restoranu

16:00 – 17:30 Obaveze rukovaoca povodom povrede podataka i ličnosti

Zlatko Petrović, pomoćnik generalnog sekretara u Službi Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti

od 17:30 Slobodne aktivnosti i korišćenje sadržaja hotela

10:00 – 12:00 Panel diskusija – odgovori na pitanja polaznika (pristigla putem mejla neposredno postavljena)

Učesnici: Milica Basta, Zlatko Petrović i Dragan Milić

12:00 – 12:30 Evaluacija i zatvaranje konferencije

Kao učesnik konferencije moći ćete da postavljate pitanja predavačima, slanjem mejla pre ili na samoj konferenciji, a odgovore ćete dobiti tokom panel diskusije. Dobijeni odgovori će Vam pomoći da ispunite svoje obaveze i rešite praktične probleme. Takođe, stičete mogućnost ostvarivanja kontakata sa brojnim kolegama iz prakse što će Vam obezbediti kvalitetnu razmenu iskustava i priliku za nova poslovna umrežavanja.

Na konferenciju pozivamo:

Direktore i vlasnike kompanija, lica odgovorna za bezbednost i zaštitu podataka, lica odgovorna za upravljanje podacima o ličnosti, rukovodioce i zaposlene u pravnoj, kadrovskoj i HR službi, lica odgovorna za bezbednost informacionog sistema i upravljanje kontinuitetom poslovanja, lica odgovorna za zaštitu poslovnih informacija, pravnike sa uvidom u zaštitu podataka o ličnosti, zaposlene u prodaji, marketingu i ostalim poslovnim sektorima koji na bilo koji način prikupljaju i obrađuju lične podatke, i sve ostale koji učestvuju u bezbednosti i zaštiti podataka ili su zainteresovani za ovu oblast.