Korpa

+381 11 329 29 63 | prodaja@forum-media.rs | O nama

Poslovna izdanja: 

Prijavite se na portal: 

Vaši projekti često kasne, a Vi se pitate zašto?

Vođenje projekata je kompleksna veština , a svetska statistika kaže da je čak 67% neouspešno.

Razlog je upravo nedostatak edukovanih projektnih menadžera, koji nedovoljno poznaju metodologiju upravljanja projektima.

Projektni menadžer mora da poseduje široka znanja i odlične komunikacione veštine, jer on ne upravlja samo aktivnostima, rokovima, ugovorima, kvalitetom, nego i ljudima, članovima tima. On je često medijator iako se to nigde zvanično ne spominje.

Uspešan menadžer je onaj menadžer čiji se projekat uspešno završi, a to znači, sa minimalno kašnjenja, utrošaka, i gde su sve strane na kraju zadovoljne.

Uspešno vođen projekat je reklama prjektnom menadžeru, i preporučuje ga za nove poslove.

Zašto to ne biste bili baš vi?

Između 2010. i 2020. u svetu je otvoreno oko 16 miliona novih radnih mesta za projektne menadžere.

Forum Media je pripremila obuka koja je namenjena svima koji žele da savladaju osnove projektnog pristupa, prvenstveno zaposlenima koji treba da se uključe u rad na projektima kao predlagači projekata, članovi projektnih timova ili vođe timova kao i nezaposlenima koji žele da se osposobe za novi način rada. Obuka će biti održana u prelepom ambijentu hotela „MONA“ na Zlatiboru 28, 29. i 30. avgusta.

Ciljevi obuke – Odgovoriti na pitanja:

TEME KOJE ĆE BITI OBRAĐENE NA EDUKACIJI:

PREDAVAČ:

Branka Bukvić

magistar poljoprivrede, sa dugogodišnjim iskustvom u upravljanju međunarodnim poslovanjem, trener je za upravljanje projektnim ciklusom, poseduje Sertifikat profesionalnog trenera, i menadžer je sistema kvaliteta.

MESTO ODRŽAVANJA:

HOTEL MONA, ZLATIBOR