ZŽS i upravljanje otpadom

Konferencija

Upravljanje otpadom – 2018

16,000.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a)

Kompanija Forum Media d.o.o. Beograd, članica nemačke Forum Media Grupe i vodeći izdavač publikacija i organizator edukativnih programa iz oblasti upravljanja otpadom u Srbiji, sa ponosom Vas poziva na svoju treću veliku konferenciju:

KONFERENCIJA „UPRAVLJANJE OTPADOM – 2018“

30. novembar 2018, 10:00 – 15:00 h

Envoy Conference Centar, Gospodar Jevremova 47, Beograd

 

Na konferenciji ćete od stručnjaka iz Ministarstva zaštite životne sredine dobiti informacije o pravcima razvoja zakonske regulative iz oblasti upravljanja otpadom, inspekcijskom nadzoru i obavezama pravnih lica. Vodeći operateri upravljanja otpadom u Srbiji će predstaviti primere najbolje prakse iz ove oblasti. Konferenciji će prisustvovati brojni stručnjaci iz oblasti upravljanja otpadom, kojima će učesnici konferencije moći da postavljaju pitanja slanjem mejla pre konferencije ili na samoj konferenciji. Učesnici će na licu mesta dobiti odgovore na osnovu kojih će moći adekvatno da se pripreme za primenu zakonske regulative, ispune svoje obaveze i dobiju preporuke za upravljanje otpadom u skladu sa najboljom praksom. Mogućnost ostvarivanja kontakata sa brojnim kolegama iz prakse, učesnicima konferencije će obezbediti kvalitetnu razmenu iskustava i priliku za nova poslovna umrežavanja.

Na konferenciju pozivamo: direktore i vlasnike kompanija, lica odgovorna za zaštitu životne sredine, lica odgovorna za upravljanje otpadom, tehnologe, menadžere kvaliteta, razvoja i održavanja, menadžere nabavke i logistike i sve ostale koji učestvuju u upravljanju otpadom ili su zainteresovani za ovu oblast.

Ne propustite jedinstvenu priliku da se informišete o pravcima razvoja zakonske regulative, inspekcijskom nadzoru, svojim obavezama i dobroj praksi u oblasti upravljanja otpadom!

TEME SEMINARA:

 

09:15 – 10:00  Registracija učesnika i piće dobrodošlice
10:00 – 10:15  Otvaranje konferencije

Predstavnici kompanije Forum Media

10:15 – 10:55 Pravci razvoja zakonske regulative iz oblasti upravljanja otpadom

Strategija upravljanja otpadom, Zakon o upravljanju otpadom i podzakonski akti iz oblasti upravljanja otpadom – pravci razvoja i očekivane novine

Radmila Šerović, načelnik Odeljenja za upravljanje otpadom

10:55 – 11:25  Preventivno delovanje inspekcije

Jelena Stanković, načelnik Odeljenja za otpad u Sektoru za nadzor i predostrožnost u životnoj sredini (Republička inspekcija za zaštitu životne sredine)

11:25 – 11:35  Pauza
11:35 – 12:45  Okrugli sto – učesnici: Radmila Šerović, Jelena Stanković i Jovana Vojinović; moderator: Dragan Dilparić
12:45 – 13:45 Ručak
13:45 – 14:45 Problemi pri upravljanju otpadom i njihov uticaj na relaciju generator – operater

Jovana Vojinović, komercijalni direktor i savetnik za upravljanje otpadom u Higia d.o.o.

14:45 – 14:55  Nagradna igra
14:55 – 15:00  Zatvaranje konferencije
Envoy Conference Centar

Gospodar Jevremova 47,
Beograd 11000


Svim prijavljenim učesnicima konferencije nudimo poseban popust od 20% za nabavku priručnika „Upravljanje otpadom – zakon i praksa”.

Za drugog i svakog narednog polaznika iz vaše organizacije ostvarite popust od 10% od redovne cene konferencije!

Uplata po poslatoj profakturi mora biti izvršena najkasnije 7 dana pre dana održavanja konferencije. Otkazivanje učešća je moguće najkasnije do deset radnih dana pre konferencije. Učesnici koji posle ovog roka budu sprečeni da učestvuju na konferenciji, biće u prilici da pošalju kolegu, u suprotnom nemaju mogućnost povraćaja novca. Zadržavamo pravo da otkažemo konferenciju i u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćene. Kupcima Priručnika se tromesečnim ažuriranjem obezbeđuje visok nivo informisanosti i sigurnosti u  poslovanju. Cena ažuriranja zavisi od obima. Ažuriranje niste u obavezi da prihvatite, a odjavljivanje sa liste primalaca možete izvršiti pisanim putem, slanjem dopisa. U slučaju da se kupac Priručnika odjavi sa liste primalaca ažuriranja, izdavač ne preuzima nikakvu odgovornost za aktuelnost sadržaja i usklađenost  materijala sa važećim propisima. Potpisivanjem ove prijave prihvatate uslove koji su gore navedeni. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećim licima.

Preporučujemo:


Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas obavestili o novom terminu za izabranu edukaciju.
    Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:      Copyright © Forum Media d.o.o. | 2018