ZŽS i upravljanje otpadom

Konferencija

Upravljanje otpadom – 2017

14,500.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a)

Konferencija „Radni odnosi – 2017“

 

Na konferenciji ćete od stručnjaka iz Ministarstva zaštite životne sredine dobiti informacije o pravcima razvoja zakonske regulative iz oblasti upravljanja otpadom i obavezama pravnih lica. Vodeći operateri upravljanja otpadom u Srbiji će predstaviti primere najbolje prakse iz ove oblasti. Konferenciji će prisustvovati brojni stručnjaci iz oblasti upravljanja otpadom, kojima će učesnici konferencije moći da postavljaju pitanja slanjem mejla pre konferencije ili na samoj konferenciji. Učesnici će na licu mesta dobiti odgovore na svoja pitanja na osnovu kojih će moći adekvatno da se pripreme za primenu zakonske regulative, ispune svoje obaveze i dobiju preporuke za upravljanje otpadom u skladu sa najboljom praksom. Mogućnost ostvarivanja kontakata sa brojnim kolegama iz prakse, učesnicima konferencije će obezbediti kvalitetnu razmenu iskustava i priliku za nova poslovna umrežavanja.

Na konferenciju pozivamo: direktore i vlasnike kompanija, lica odgovorna za zaštitu životne sredine, lica odgovorna za upravljanje otpadom, tehnologe, menadžere kvaliteta, razvoja i održavanja, menadžere nabavke i logistike i sve ostale koji učestvuju u upravljanju otpadom ili su zainteresovani za ovu oblast.

Ne propustite jedinstvenu priliku da se informišete o pravcima razvoja zakonske regulative, svojim obavezama i dobroj praksi iz oblasti radnih odnosa!

TEME SEMINARA:

 

09:15 – 10:00  Registracija učesnika i piće dobrodošlice
10:00 – 10:15  Otvaranje konferencije
Predstavnici kompanije Forum Media
Predstavnici Unije poslodavaca Srbije – prijatelji konferencije
10:15 – 10:45 Novine u vezi sa inspekcijskim nadzorom u oblasti upravljanja otpadom i nove kontrolne liste

Jelena Stanković, šef Odseka za otpad – inspektor

10:45 – 11:25  Pravci razvoja zakonske regulative iz oblasti upravljanja otpadom

Novi podzakonski akti iz oblasti upravljanja otpadom – pravci razvoja i očekivane novine

Radmila Šerović, načelnik Odeljenja za upravljanje otpadom

11:25 – 11:35  Pauza
11:35 – 12:35  Okrugli sto – učesnici: Radmila Šerović, Jelena Stanković, Maja Milić i Nevena Čolić Mohora; moderator: Dragan Dilparić
12:35 – 13:35 Ručak
13:35 – 13:45 eDepo – Softverska podrška za upravljanje otpadom

Aleksandar Mačak, Extreme d.o.o.

13:45 – 14:15  Primeri dobre prakse upravljanja otpadom u Srbiji – izazovi i predlozi za poboljšanja

Maja Milić, Kemis

14:15 – 14:45  Primeri dobre prakse upravljanja otpadom u Srbiji – istorijsko zagađenje, istorijski otpad

Nevena Čolić Mohora, Miteco Kneževac

14:45 – 14:55  Nagradna igra
14:55 – 15:00  Zatvaranje konferencije
Hotel Holiday Inn

Španskih boraca 74, Novi Beograd


Kao polaznik konferencije iskoristite poseban popust od 20% za kupovinu priručnika „Upravljanje otpadom – zakon i praksa“!

Za drugog i svakog narednog polaznika iz vaše organizacije ostvarite popust od 10% od redovne cene konferencije!

Uplata po poslatoj profakturi mora biti izvršena najkasnije 3 dana pre dana održavanja konferencije. Otkazivanje učešća je moguće najkasnije do deset radnih dana pre konferencije. Učesnici koji posle ovog roka budu sprečeni da učestvuju na konferenciji, biće u prilici da pošalju kolegu, u suprotnom nemaju mogućnost povraćaja novca. Zadržavamo pravo da otkažemo konferenciju i u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćene. Kupcima Priručnika se tromesečnim ažuriranjem obezbeđuje visok nivo informisanosti i sigurnosti u poslovanju. Cena ažuriranja zavisi od obima. Ažuriranje niste u obavezi da prihvatite, a odjavljivanje sa liste primalaca možete izvršiti pisanim putem, slanjem dopisa. U slučaju da se kupac Priručnika odjavi sa liste primalaca ažuriranja, izdavač ne preuzima nikakvu odgovornost za aktuelnost sadržaja i usklađenost materijala sa važećim propisima. Potpisivanjem ove prijave prihvatate uslove koji su gore navedeni. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećim licima.


Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas obavestili o novom terminu za izabranu edukaciju.
    Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:      Copyright © Forum Media d.o.o. | 2018