fbpx

ZŽS i upravljanje otpadom

Seminar

Savetovanje: Upravljanje otpadom – dan otvorenih vrata

15,600.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a i troškova distribucije proizvoda)

Savetovanje za lica odgovorna za upravljanje otpadom:

UPRAVLJANJE OTPADOM – DAN OTVORENIH VRATA

Interakcija sa stručnim predavačem, direktni odgovori na pitanja polaznika savetovanja i
informacije o novoj zakonskoj regulativi iz oblasti upravljanja otpadom

 

Određeni ste da budete lice odgovorno za upravljanje otpadom u svojoj firmi, ali se u svojoj praksi susrećete sa pitanjima koja do sada niste uspeli da rešite?

Pozivamo Vas na naše savetovanje, na kome ćete dobiti informacije o novim propisima (u vezi sa naknadama koje se odnose na životnu sredinu, inspekcijskom nadzoru, merama za prevenciju stvaranja otpada…), ali i očekivanoj zakonskoj regulativi i u interakciji sa stručnjakom sa višegodišnjim konsultantskim i iskustvom u obavljanju poslova inspekcijskog nadzora u oblasti upravljanja otpadom, rešiti svoje konkretne nedoumice iz oblasti upravljanja otpadom sa kojima se suočavate u praksi!

Način funkcionisanja savetovanja:

  • Svoja pitanja nam možete poslati imejlom pre savetovanja, a odgovore ćete dobiti na samom savetovanju
  • Pitanja možete postavljati i na licu mesta i odgovore dobiti u interakciji sa predavačem
Falkensteiner Hotel Belgrade

Bulevar Mihajla Pupina 10k,
Beograd 11000


Svim prijavljenim učesnicima seminara nudimo poseban popust od 20% za nabavku priručnika sa portalom „Upravljanje otpadom – zakon i praksa”.

 

Za drugog i svakog narednog polaznika iz vaše organizacije ostvarite popust od 10% od redovne cene seminara!

Uplata po poslatoj profakturi mora biti izvršena najkasnije 3 dana pre dana održavanja seminara, ukoliko nije dogovoreno drugačije. Otkazivanje učešća je moguće najkasnije do pet radnih dana pre seminara. Učesnici koji posle ovog roka budu sprečeni da učestvuju na seminaru, biće u prilici da pošalju kolegu, u suprotnom nemaju mogućnost povraćaja novca. Zadržavamo pravo da otkažemo seminar i u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćene. Zadržavamo pravo promene lokacije održavanja seminara u slučaju manjeg broja prijava. Kupcima Priručnika se tromesečnim ažuriranjem obezbeđuje visok nivo informisanosti i sigurnosti u poslovanju. Cena ažuriranja zavisi od obima. Ažuriranje niste u obavezi da prihvatite, a odjavljivanje sa liste primalaca možete izvršiti pisanim putem, slanjem dopisa. U slučaju da se kupac Priručnika odjavi sa liste primalaca ažuriranja, izdavač ne preuzima nikakvu odgovornost za aktuelnost sadržaja i usklađenost  materijala sa važećim propisima. Potpisivanjem ove prijave prihvatate uslove koji su gore navedeni. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećim licima.

Preporučujemo:


Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas obavestili o novom terminu za izabranu edukaciju.
Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:Copyright © Forum Media d.o.o. | 2018