fbpx

ZŽS i upravljanje otpadom

Seminar

Priprema i dostavljanje izveštaja o otpadu i vođenje dnevne evidencije

15,600.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a)

31.marta ističe zakonski rok za predaju godišnjih izveštaja o otpadu!

 

U skladu sa članom 75. Zakona o upravljanju otpadom, firme koje su proizvođači otpada, operateri na deponiji otpada, operateri postrojenja za ponovno iskorišćenje otpada, izvoznici otpada, uvoznici otpada i komunalna preduzeća u obavezi su da Agenciji za zaštitu životne sredine u propisanom roku (NAJKASNIJE DO 31. MARTA) dostave godišnji izveštaj o otpadu.

 

Pravilnikom koji je u primeni od prošle godine, izmenjeni su obrasci GIO i DEO, a generatori/sakupljači/vlasnici otpada su dužni da svoje evidencije prilagode nastalim izmenama i da evidenciju vode u skladu sa pomenutim pravilnikom.

 

Zakonom su predviđene milionske kazne u slučaju kršenja člana 75. Zakona o upravljanju otpadu, odnosno nevođenja, nedostavljanja i nečuvanja odgovarajućih podataka i izveštaja o otpadu!

 

Pozivamo Vas na interaktivni seminar na kome će biti pojašnjene izmene, kako i na koji način je potrebno ispravno voditi evidenciju.

KOME JE SEMINAR NAMENJEN:

Licima odgovornim za zaštitu životne sredine, licima odgovornim za upravljanje otpadom, menadžerima kvaliteta, menadžerima nabavke i logistike, direktorima i svima ostalima koji su zainteresovani za ovu oblast.

Online seminar možete pratiti na svom računaru ili mobilnom telefonu – na radnom mestu ili kod kuće.

Svoja pitanja možete postavljati u interakciji sa predavačem ili nam ih možete poslati mejlom pre početka seminara, kako bismo teme prilagodili Vašim konkretnim potrebama, a odgovore ćete dobiti tokom trajanja online seminara.

Svaki polaznik online seminara dobija link za pristup sa koga se automatski pokreće prozor za praćenje online seminara, bez ikakve instalacije novih aplikacija na Vaš uređaj.

TEME ONLINE SEMINARA:

  • Obaveze vođenja dnevnih evidencija i godišnjih izveštaja o otpadu
  • Smernice i primeri za vođenje dnevne evidencije o otpadu i dostavljanje godišnjih izveštaja
  • Smernice i primeri elektronskog popunjavanja godišnjeg izveštaja o otpadu
  • Odgovori na pitanja

Za drugog i svakog narednog polaznika iz vaše organizacije ostvarite popust od 10% od redovne cene seminara!

Cena online seminara sa priručnikom: 29.120,00 RSD + PDV (20% popusta na priručnik „Upravljanje otpadom”)

Uplata po poslatoj profakturi mora biti izvršena najkasnije 3 dana pre dana održavanja seminara, ukoliko nije dogovoreno drugačije. Otkazivanje učešća je moguće najkasnije do pet radnih dana pre seminara. Učesnici koji posle ovog roka budu sprečeni da učestvuju na seminaru, biće u prilici da ustupe mesto kolegi, u suprotnom nemaju mogućnost povraćaja novca. Zadržavamo pravo da otkažemo seminar i u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćene.
Kupcima Priručnika se tromesečnim ažuriranjem obezbeđuje visok nivo informisanosti i sigurnosti u poslovanju. Cena ažuriranja zavisi od obima. Ažuriranje niste u obavezi da prihvatite, a odjavljivanje sa liste primalaca možete izvršiti pisanim putem, slanjem dopisa. U slučaju da se kupac Priručnika odjavi sa liste primalaca ažuriranja, izdavač ne preuzima nikakvu odgovornost za aktuelnost sadržaja i usklađenost materijala sa važećim propisima. Potpisivanjem ove prijave prihvatate uslove koji su gore navedeni. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećim licima.

Preporučujemo:


Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas obavestili o novom terminu za izabranu edukaciju.
Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:Copyright © Forum Media d.o.o. | 2018