ZŽS i upravljanje otpadom

Konferencija

KONFERENCIJA „UPRAVLJANJE OTPADOM – 2019“

16,000.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a)

Kompanija Forum Media d.o.o. Beograd, članica nemačke Forum Media Grupe i vodeći izdavač publikacija i organizator edukativnih programa iz oblasti upravljanja otpadom u Srbiji, sa ponosom Vas poziva na svoju četvrtu veliku konferenciju:

KONFERENCIJA „UPRAVLJANJE OTPADOM – 2019

23. decembar 2019, 10:00 – 15:00 h

Hotel Saint Ten, Svetog Save 10, Beograd

 

Na konferenciji ćete od stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u obavljanju poslova inspekcijskog nadzora u oblasti ZŽS i upravljanja otpadom u ministarstvu nadležnom za ZŽS dobiti informacije o pravcima razvoja zakonske regulative iz oblasti upravljanja otpadom, novim i očekivanim obavezama pravnih lica. Vodeći operateri upravljanja otpadom u Srbiji će predstaviti primere najbolje prakse iz ove oblasti. Konferenciji će prisustvovati brojni stručnjaci iz oblasti upravljanja otpadom, kojima će učesnici konferencije moći da postavljaju pitanja slanjem mejla pre konferencije ili na samoj konferenciji. Učesnici će na licu mesta dobiti odgovore na osnovu kojih će moći adekvatno da se pripreme za primenu zakonske regulative, ispune svoje obaveze i dobiju preporuke za upravljanje otpadom u skladu sa najboljom praksom. Mogućnost ostvarivanja kontakata sa brojnim kolegama iz prakse, učesnicima konferencije će obezbediti kvalitetnu razmenu iskustava i priliku za nova poslovna umrežavanja.

Pravci razvoja zakonske regulative iz oblasti upravljanja otpadom:

Strategija upravljanja otpadom i Zakon o upravljanju otpadom

Podzakonski akti iz oblasti upravljanja otpadom doneseni u 2019. godini: nusproizvod i prestanak statusa otpada

Dalji pravci razvoja podzakonskih akata iz oblasti upravljanja otpadom i očekivane novine

Vesna Nanuševski, dipl. inž. – stručnjak sa višegodišnjim iskustvom u obavljanju poslova inspekcijskog nadzora u oblasti ZŽS i upravljanja otpadom u ministarstvu nadležnom za ZŽS i aktivni konsultant operatera u oblasti upravljanja otpadom

Primeri dobre prakse upravljanja otpadom u Srbiji: Kompleksno upravljanje otpadom i potencijali FCC sanitarnih deponija za odlaganje komunalnog otpada

Ana Babić – C&CSR Specijalista kompanije FCC
Aleksandra Simić – Projekt menadžer kompanije FCC

Primeri dobre prakse upravljanja otpadom u Srbiji: Trendovi i izazovi u upravljanju otpadom

Nevena Čolić Mohora, MITECO

Panel diskusija – učesnici: Vesna Nanuševski, predstavnici kompanije FCC EKO, Nevena Čolić Mohora
Nagradna igra
Saint Ten Hotel

Svetog Save 10, Beograd 11000


Učesnicima konferencije obezbeđujemo i 20% popusta na priručnik sa portalom „Upravljanje otpadom – zakon i praksa“

Za svakog drugog polaznika iz Vaše organizacije obezbeđujemo popust od 10% na redovnu cenu konferencije!

Uplata po poslatoj profakturi mora biti izvršena najkasnije 5 dana pre dana održavanja konferencije. Otkazivanje učešća je moguće najkasnije do deset radnih dana pre konferencije. Učesnici koji posle ovog roka budu sprečeni da učestvuju na konferenciji, biće u prilici da pošalju kolegu, u suprotnom nemaju mogućnost povraćaja novca. Zadržavamo pravo da otkažemo konferenciju i u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćene. Kupcima Priručnika se tromesečnim ažuriranjem obezbeđuje visok nivo informisanosti i sigurnosti u  poslovanju. Cena ažuriranja zavisi od obima. Ažuriranje niste u obavezi da prihvatite, a odjavljivanje sa liste primalaca možete izvršiti pisanim putem, slanjem dopisa. U slučaju da se kupac Priručnika odjavi sa liste primalaca ažuriranja, izdavač ne preuzima nikakvu odgovornost za aktuelnost sadržaja i usklađenost  materijala sa važećim propisima. Potpisivanjem ove prijave prihvatate uslove koji su gore navedeni. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećim licima.


Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas obavestili o novom terminu za izabranu edukaciju.
    Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:      Copyright © Forum Media d.o.o. | 2018