Tehnika

» primeri dobre prakse domaćih i inostranih predavača «

Lean&Kaizen KONFERENCIJA – 2019

17,900.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a)

Kompanija Forum Media d.o.o. Beograd, članica nemačke kompanije Forum Media Grupa, jedan od vodećih izdavača publikacija i organizator edukativnih programa, nakon više desetina uspešno organizovanih seminara i kurseva u oblasti Lean i Kaizen načina poslovanja, sa zadovoljstvom Vas poziva na prvu konferenciju.

Na konferenciji će inostrani eksperti sa zavidnim iskustvom u praksi, ali i predavači sa bogatim iskustvom u implementaciji Lean&Kaizen alata u Srbiji, predstaviti benefite i rezultate primera dobre prakse koji se mogu postići. Na panel diskusiji, poseban akcenat će biti na primeni IT rešenja i potencijalima IT rešenja za unapređenje procesa proizvodnje.

Učesnici će moći da postavljaju pitanja slanjem mejla pre konferencije ili na samoj konferenciji stručnjacima kako iz zemlje tako i inostranstva. Tokom panel diskusije učesnici će dobiti odgovore na pitanja ali i ideje kroz predstavljanje primera dobre prakse za unapređenje produktivnosti u svom preduzeću. Mogućnost ostvarivanja kontakata sa brojnim kolegama iz struke, učesnicima konferencije će obezbediti kvalitetnu razmenu iskustava i priliku za nova poslovna umrežavanja.

 

Na konferenciju pozivamo:

Sve koji su zainteresovani da bolje iskoriste svoje resurse, učine produktivnijim svoj rad kao i rad svog okruženja:  Direktore i vlasnike kompanija, direktore proizvodnje, tehničke direktore, direktore procesa, direktore operacija, planere proizvodnje, poslovođe, lica odgovorna za lean menadžment u kompaniji, rukovodioce i zaposlene u proizvodnji, zaposlene u ostalim poslovnim sektorima koji žele da unaprede i bolje iskoriste svoje procese.

 

Rezervišite svoje mesto. Prijavite se odmah.

Program konferencije:

 

 • Otvaranje konferencije
 • Mogućnosti, prepreke i ograničenja Kaizen-a u praksiGregor Lapuh, Slovenija
 • Kako izmeriti, oceniti i unaprediti procese Nikola Marjanović, Tecor Lean&Kaizen Consulting, Srbija
 • Kako postati Lean Agilna proizvodnja – Mateja Milenković Inumaru, Agile master, Bosch Srbija
 • Postignuti rezultati uz pomoć LEAN-a Carlo Bonato, Italija

 

 • U okviru programa konferencije organizujemo i PANEL DISKUSIJU Kaizen unapređenja putem IT-ija na kojoj će učesnici dobiti direktne odgovore predavača: Slobodan Antić, (Fakultet organizacionih nauka, Beograd), Uglješa Bogdanović (Tecor Consulting, Beograd), Dejan Jovanović, dip. inž. el. , T3soft doo i drugi. Na konferenciji će biti opisana i inovativna IT rešenja poput T3soft Agile Production.

 

 • Ručak koji će biti održan u restoranu hotela 88 Rooms, tokom koga će učesnici pored užitka u specijalitetima restorana biti u prilici da ostvare kontakte sa kolegama iz drugih kompanija
 • Nagradna igra – svi učesnici konferencije će moći da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje vredne nagrade

 

 

Pokrovitelj konferencije:

 

Prijatelji konferencije:

 

 

 

 

88 Rooms Hotel

Takovska 49,
Beograd 11000


Kao učesnik konferencije možete među prvima rezervisati priručnik Obaveze i odgovornosti direktorasa novim portalom sa dodatnim popustom od 20% popusta.

Za drugog i svakog narednog polaznika iz vaše organizacije ostvarite popust od 10% od redovne cene konferencije!

Uplata po poslatoj profakturi mora biti izvršena najkasnije 5 dana pre dana održavanja konferencije, ukoliko nije drugačije dogovoreno. Otkazivanje učešća je moguće najkasnije do deset radnih dana  pre  konferencije. Učesnici koji posle ovog roka budu sprečeni da učestvuju na konferenciji, biće u prilici da pošalju kolegu, u suprotnom nemaju mogućnost povraćaja novca. Zadržavamo pravo da otkažemo konferenciju i u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćene. Potpisivanjem ove prijave prihvatate uslove koji su gore navedeni. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećem licu. Kupcima Priručnika se tromesečnim ažuriranjem obezbeđuje visok nivo informisanosti i sigurnosti u  poslovanju. Cena ažuriranja zavisi od obima. Ažuriranje niste u obavezi da prihvatite, a odjavljivanje sa liste primalaca možete izvršiti pisanim putem, slanjem dopisa. U slučaju da se kupac Priručnika odjavi sa liste primalaca ažuriranja, izdavač ne preuzima nikakvu odgovornost za aktuelnost sadržaja i usklađenost  materijala sa važećim propisima. Potpisivanjem ove prijave prihvatate uslove koji su gore navedeni. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećim licima.

Preporučujemo:


Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas obavestili o novom terminu za izabranu edukaciju.
  Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:   Copyright © Forum Media d.o.o. | 2018