Savetovanje: Upravljanje otpadom – dan otvorenih vrata

Online seminar

15,600,00 rsd PDV nije uračunat u cenu

Mesto održavanja:Online seminar - Zoom

Određeni ste da budete lice odgovorno za upravljanje otpadom u svojoj firmi, ali se u svojoj praksi susrećete sa pitanjima koja do sada niste uspeli da rešite?

Nema na zalihama

Uskoro ponovo dostupno! Obavestite me kada obuka ponovo bude dostupna.

Savetovanje za lica odgovorna za upravljanje otpadom:

UPRAVLJANJE OTPADOM – DAN OTVORENIH VRATA

Interakcija sa stručnim predavačem, direktni odgovori na pitanja polaznika savetovanja i
informacije o novoj zakonskoj regulativi iz oblasti upravljanja otpadom

 

Određeni ste da budete lice odgovorno za upravljanje otpadom u svojoj firmi, ali se u svojoj praksi susrećete sa pitanjima koja do sada niste uspeli da rešite?

Pozivamo Vas na naše savetovanje, na kome ćete dobiti informacije o novim propisima (u vezi sa naknadama koje se odnose na životnu sredinu, inspekcijskom nadzoru, merama za prevenciju stvaranja otpada…), ali i očekivanoj zakonskoj regulativi i u interakciji sa stručnjakom sa višegodišnjim konsultantskim i iskustvom u obavljanju poslova inspekcijskog nadzora u oblasti upravljanja otpadom, rešiti svoje konkretne nedoumice iz oblasti upravljanja otpadom sa kojima se suočavate u praksi!

Način funkcionisanja savetovanja:

 • Svoja pitanja nam možete poslati imejlom pre savetovanja, a odgovore ćete dobiti na samom savetovanju
 • Pitanja možete postavljati i na licu mesta i odgovore dobiti u interakciji sa predavačem

 

       Predavač

       Vesna Nanuševski

       Opšti uslovi

       Nakon prijema računa, kotizacija mora biti uplaćena najmanje tri dana pre seminara. Budžetski potrošači podležu uslovima plaćanja u skladu sa zakonskom regulativom o javnim plaćanjima. Pisani otkazivanje učešća moguće je najkasnije tri radna dana pre održavanja seminara. Učesnici koji odustanu od učešća ili ne prisustvuju seminaru nakon ovog roka nemaju pravo na povraćaj kotizacije ili dužni su da izmire celokupnu kotizaciju. Ili mogu poslati drugog učesnika na seminar. Otkazivanje učešća zbog bolesti moguće je samo uz priloženo lekarsko uverenje. Zadržavamo pravo da otkažemo seminar – u ovom slučaju refundiramo kotizaciju u celosti. Pismenom prijavom za kurs prihvatate ove uslove i odredbe.