Radni odnosi i HR menadžment

Konferencija

ZAŠTITA PODATAKA O LIČNOSTI – 2020

16,000.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a)

Kompanija Forum Media d.o.o. Beograd, članica nemačke Forum Media Grupe, jedna od vodećih izdavača poslovnih publikacija i organizator edukativnih programa, nakon četiri uspešne konferencije i više desetina uspešno organizovanih seminara i kurseva iz oblasti bezbednosti i zaštite podataka, sa zadovoljstvom Vas poziva na svoju petu veliku konferenciju: „Zaštita podataka o ličnosti – 2020”

Zakon o zaštiti podataka o ličnosti u primeni je duže od godinu dana, dileme i nedoumice i dalje postoje, dok u nekim kompanijama implementacija zakonskih odredbi nije ni sprovedena do kraja.

Kompanije ističu da su razlozi za otežanu primenu Zakona nejasne odredbe i otežano poslovanje usled koronavirusa.

Na našoj konferenciji ćete od predstavnika Poverenika i uticajnih advokata dobiti sve neophodne informacije o bezbednosti podataka, razlozima otežane implementacije odredaba, mehanizmima zaštite i drugim izazovima koje nameće Zakon.

Kao učesnik online konferencije moći ćete da postavljate pitanja predavačima, slanjem mejla pre ili na samoj konferenciji, a odgovore ćete dobiti tokom panel diskusije. Na osnovu dobijenih odgovora moći ćete da ispunite svoje obaveze i dobijete preporuke za rešavanje praktičnih problema.

 

Na konferenciju pozivamo:

Direktore i vlasnike kompanija, lica odgovorna za bezbednost i zaštitu podataka, lica odgovorna za upravljanje podacima o ličnosti, rukovodioce i zaposlene u pravnoj, kadrovskoj i HR službi, lica odgovorna za bezbednost informacionog sistema i upravljanje kontinuitetom poslovanja, lica odgovorna za zaštitu poslovnih informacija, pravnike sa uvidom u zaštitu podataka o ličnosti, zaposlene u prodaji, marketingu i ostalim poslovnim sektorima koji na bilo koji način prikupljaju i obrađuju lične podatke, i sve ostale koji učestvuju u bezbednosti i zaštiti podataka ili su zainteresovani za ovu oblast.

Prijavite se za učešće na konferenciji i rezervišite svoje mesto na vreme!

10:00 – 10:10
Uvodni deo i otvaranje online Konferencije
10:10 –11:10
  • Dve godine primene GDPR-a: orijentir za primenu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti
–         Milica Basta, Senior Associate u advokatskoj kancelariji BDK Advokati
11:10 – 11:20
Pauza
11:20 – 12:20
  • Legitimni interes kao osnov obrade podataka o ličnosti
–         Dragan Milić, Advokat u advokatskoj kancelariji Milić
12:20 – 12:30
Pauza
12:30 – 13:30
  • Povreda podataka o ličnosti u informacionom sistemu – Covid 19
–         Zlatko Petrović, Pomoćnik generalnog sekretara u Sektoru za nadzor u Službi Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti
13:30 – 14:30
Panel diskusija – odgovori na pitanja i nedoumice
Učesnici: Zlatko Petrović, Milica Basta, Dragan Milić i Nenad Cvjetićanin
14:30 – 14:35
Zatvaranje online Konferencije

Za drugog i svakog narednog učesnika iz iste firme obezbeđujemo 10% popusta.

Redovna kotizacija: 16.000,00 RSD + PDV
KOTIZACIJA ZA PRIJAVE DO 03.11.2020: 14.500,00 RSD + PDV

Uplata po poslatoj profakturi mora biti izvršena najkasnije 7 dana pre dana održavanja online konferencije. Otkazivanje učešća je moguće najkasnije do deset radnih dana pre online konferencije. Učesnici koji posle ovog roka budu sprečeni da učestvuju na online konferenciji, može da zmeni neko od kolega, u suprotnom nemaju mogućnost povraćaja novca. Zadržavamo pravo da otkažemo online konferenciju i u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćene. Kupcima Priručnika se tromesečnim ažuriranjem obezbeđuje visok nivo informisanosti i sigurnosti u poslovanju. Cena ažuriranja zavisi od obima. Ažuriranje niste u obavezi da prihvatite, a odjavljivanje sa liste primalaca možete izvršiti pisanim putem, slanjem dopisa. U slučaju da se kupac Priručnika odjavi sa liste primalaca ažuriranja, izdavač ne preuzima nikakvu odgovornost za aktuelnost sadržaja i usklađenost materijala sa važećim propisima. Potpisivanjem ove prijave prihvatate uslove koji su gore navedeni. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećim licima.


Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas obavestili o novom terminu za izabranu edukaciju.
    Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:      Copyright © Forum Media d.o.o. | 2018