Radni odnosi i HR menadžment

Seminar

Savetovanje: Radno pravo – dan otvorenih vrata

15,600.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a)

Predavač:

Savetovanje sa advokatom za poslodavce i zaposlene u pravnim, kadrovskim i HR službama

RADNO PRAVO – DAN OTVORENIH VRATA

 

Mnogi poslodavci se suočavaju sa brojnim nedoumicama u vezi sa tumačenjem radno-pravnih propisa, problemima pri zasnivanju radnog odnosa sa zaposlenim ili angažovanju lica van radnog odnosa,aneksiranjem ugovora o radu, primenom odredbi koje se odnose na radno vreme, odmore i odsustva, zarade, naknade zarada i druga primanja, a posebno u vezi sa udaljenjem zaposlenog sa rada, sprovođenjem disciplinskih mera, prestankom radnog odnosa zaposlenih, izradom i izmenom radno-pravne dokumentacije, radnim sporovima…

Pozivamo Vas na naše savetovanje, na kome ćete u interakciji sa iskusnim advokatom – stručnjakom za radno pravo, rešiti svoja konkretna pitanja iz oblasti radnog prava sa kojima se suočavate u praksi!

  Način funkcionisanja savetovanja:

  • Svoja pitanja nam možete poslati pre savetovanja, a odgovore ćete dobiti na samom savetovanju
  • Pitanja možete postavljati i na licu mesta i odgovore dobiti u interakciji sa predavačem

 

Heritage Hotel

Mije Kovačevića 7,
Beograd 11000


Svim prijavljenim učesnicima seminara nudimo poseban popust od 20% za nabavku priručnika „Izmene i dopune Zakona o radu”.

Za drugog i svakog narednog polaznika iz vaše organizacije ostvarite popust od 10% od redovne cene seminara!

Uplata po poslatoj profakturi mora biti izvršena najkasnije 3 dana pre dana održavanja seminara, ukoliko nije dogovoreno drugačije. Otkazivanje učešća je moguće najkasnije do pet radnih dana pre seminara. Učesnici koji posle ovog roka budu sprečeni da učestvuju na seminaru, biće u prilici da pošalju kolegu, u suprotnom nemaju mogućnost povraćaja novca. Zadržavamo pravo da otkažemo seminar i u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćene. Zadržavamo pravo promene lokacije održavanja seminara u slučaju manjeg broja prijava. Kupcima Priručnika se tromesečnim ažuriranjem obezbeđuje visok nivo informisanosti i sigurnosti u poslovanju. Cena ažuriranja zavisi od obima. Ažuriranje niste u obavezi da prihvatite, a odjavljivanje sa liste primalaca možete izvršiti pisanim putem, slanjem dopisa. U slučaju da se kupac Priručnika odjavi sa liste primalaca ažuriranja, izdavač ne preuzima nikakvu odgovornost za aktuelnost sadržaja i usklađenost  materijala sa važećim propisima. Potpisivanjem ove prijave prihvatate uslove koji su gore navedeni. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećim licima.

Preporučujemo:


Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas obavestili o novom terminu za izabranu edukaciju.
Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:© Forum Media d.o.o. | 2018