Radni odnosi i HR menadžment

Konferencija

Radni odnosi – 2022

15,900.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a)

Kompanija Forum Media d.o.o. Beograd, članica nemačke Forum Media Grupe i jedan od vodećih izdavača publikacija i organizatora edukativnih programa iz oblasti radnih odnosa u Srbiji, nakon brojnih realizovanih seminara i obuka, sa ponosom Vas poziva na svoju treću veliku online konferenciju

„RADNI ODNOSI – 2022“

 

Konferenciji će prisustvovati stručnjaci iz Ministarstva rada, Inspekcije rada, vodećih advokatskih kancelarija i privrede, kojima će učesnici konferencije moći da postavljaju pitanja slanjem mejla pre konferencije ili na samoj konferenciji. Učesnici će na licu mesta dobiti odgovore na svoja pitanja na osnovu kojih će moći adekvatno da se pripreme za primenu nove zakonske regulative, ispune svoje obaveze i dobiju preporuke za primenu propisa iz oblasti rada u skladu sa najboljom praksom. Mogućnost ostvarivanja kontakata sa brojnim kolegama iz prakse, učesnicima konferencije će obezbediti kvalitetnu razmenu iskustava i priliku za nova poslovna umrežavanja.

TEME SEMINARA:

10:00 – 10:05

Otvaranje konferencije

direktor kompanije Forum Media

10:05 – 10:50

Šta donosi zakonska regulativa u 2022. godini u oblasti rada i zapošljavanja

10:50 – 11:35

Potrebne izmene u zakonodavstvu – preporuke iz „BELE KNJIGE“

11:35 – 11:45

Pauza

11:45 – 12:30

Očekujemo potvrdu teme

12:30 – 13:15

Pogled na radne odnose u Republici Srbiji iz ugla pravosuđa

13:15 – 13:55

Panel diskusija i odgovori na pitanja

13:55 – 14:00

Zatvaranje konferencije

Kao učesnik konferencije možete kupiti priručnik “Radno pravo u praksi” sa popustom od 20%

Za drugog i svakog narednog polaznika iz vaše organizacije ostvarite popust od 10% od redovne cene konferencije!

Uplata po profakturi mora biti izvršena najkasnije do datuma valute naznačenoj na profakturi. U slučaju otkazivanja učešća od strane učesnika u roku od sedam dana, do dana početka seminara, učesniku se vraća iznos umanjen za 30% od ukupnog iznosa usluga iskazanog na profakturi, na ime administrativnih i organizacionih troškova. U slučaju da nije naplaćena profaktura organizator zadržava pravo da fakturiše 30% od pune cene seminara, na ime administrativnih i organizacionih troškova. U slučaju otkazivanja učešća od strane učesnika u roku do pet dana do početka seminara, učesniku se vraća iznos umanjen za 50% iznosa od ukupnog iznosa usluga iskazanog na profakturi, na ime administrativnih i organizacionih troškova. U slučaju da nije naplaćena profaktura organizator zadržava pravo da fakturiše 50% od pune cene obuke, na ime administrativnih i organizacionih troškova. Učesnici koji budu sprečeni da učestvuju na seminaru, mogu ustupiti svoju prijavu trećem licu, a organizator zadržava uplatu u celosti. Organizator zadržava pravo da otkaže održavanje seminara i u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćene. Potpisivanjem ove prijave prihvatate sve gore navedene uslove. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali neće biti prosleđivani trećim licima.

Preporučujemo:


Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas obavestili o novom terminu za izabranu edukaciju.
    Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:      Copyright © Forum Media d.o.o. | 2018