Radni odnosi i HR menadžment

Konferencija

Radni odnosi – 2018

16,000.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a)

Kompanija Forum Media d.o.o. Beograd, članica nemačke Forum Media Grupe i jedan od vodećih izdavača publikacija i organizatora edukativnih programa iz oblasti radnih odnosa u Srbiji, sa ponosom Vas poziva na svoju drugu veliku konferenciju:

 

KONFERENCIJA »RADNI ODNOSI – 2018«

31. oktobar 2018, 10:00-15:00

Envoy Conference Centar, Gospodar Jevremova 47, Beograd

 

Na konferenciji će vodeći stručnjaci iz oblasti radnog prava predstaviti aktuelnu sudsku i advokatsku praksu, odnosno primere najbolje prakse iz ove oblasti, i dati smernice za efikasnu primenu propisa.

Konferenciji će prisustvovati brojni stručnjaci iz oblasti rada, kojima će učesnici konferencije moći da postavljaju pitanja slanjem mejla pre konferencije ili na samoj konferenciji. Učesnici će na licu mesta dobiti odgovore na svoja pitanja na osnovu kojih će moći da ispune svoje obaveze i dobiju preporuke za primenu zakonske regulative u skladu sa najboljom praksom. Mogućnost ostvarivanja kontakata sa brojnim kolegama iz prakse, učesnicima konferencije će obezbediti kvalitetnu razmenu iskustava i priliku za nova poslovna umrežavanja.

Na konferenciju pozivamo: šefove pravne, kadrovske i HR službe, zaposlene u pravnim, kadrovskim i HR službama, direktore, vlasnike kompanija, menadžere i druga lica zainteresovana za oblast radnih odnosa.

Ne propustite jedinstvenu priliku da se informišete o pravcima razvoja zakonske regulative, svojim obavezama i dobroj praksi iz oblasti radnih odnosa!

TEME KONFERENCIJE:

Iz programa konferencije izdvajamo:

 • Otvaranje konferencije
 • Aktuelna sudska praksa u oblasti radnih odnosa: 1) Prestanak radnog odnosa u sudskoj praksi po volji poslodavca, 2) Zloupotreba prava u postupku otkaza, 3) Preobražaj radnog odnosa, 4) Fleksibilni oblici zapošljavanja, 5) Nadležnost suda za doprinose – Predrag Trifunović, sudija i predsednik Građanskog odeljenja Vrhovnog kasacionog suda
 • Otkazni razlozi i disciplinske mere u praksi – predstavnici advokatske kancelarije JPM Janković Popović Mitić
 • Provera podobnosti kandidata za posao – ograničenja i izazovi za poslodavca sa osvrtom na pravila provere kandidata koja proističu iz Zakona o radu i Zakona o zaštiti podataka o ličnosti – BDK Advokati
 • U okviru programa konferencije organizujemo i OKRUGLI STO na kome će se diskutovati o aktuelnoj praksi iz oblasti radnih odnosa – izazovima i očekivanjima, a na kome će učestvovati Predrag Trifunović, predstavnici advokatske kancelarije JPM Janković Popović Mitić i BDK Advokati predstavnici advokatskih kancelarija, od kojih će učesnici dobiti direktne odgovore na svoja pitanja
 • Ručak koji će biti održan u restoranu Envoy Conference Centra, tokom koga će učesnici pored užitka u specijalitetima hotela biti u prilici da ostvare kontakte sa kolegama iz drugih kompanija
 • Nagradna igra – svi učesnici konferencije će moći da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje vredne nagrade

 

Envoy Conference Centar

Gospodar Jevremova 47,
Beograd 11000


Svim prijavljenim učesnicima konferencije nudimo poseban popust od 20% za nabavku priručnika „Izmene i dopune Zakona o radu”.

Za drugog i svakog narednog polaznika iz vaše organizacije ostvarite popust od 10% od redovne cene konferencije!

Uplata po poslatoj profakturi mora biti izvršena najkasnije 7 dana pre dana održavanja konferencije. Otkazivanje učešća je moguće najkasnije do deset radnih  dana  pre  konferencije. Učesnici koji posle ovog roka budu sprečeni da učestvuju na konferenciji, biće u prilici da pošalju kolegu, u suprotnom nemaju mogućnost povraćaja novca. Zadržavamo pravo da otkažemo konferenciju i u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćene. Kupcima Priručnika se tromesečnim ažuriranjem obezbeđuje visok nivo informisanosti i sigurnosti u  poslovanju. Cena ažuriranja zavisi od obima. Ažuriranje niste u obavezi da prihvatite, a odjavljivanje sa liste primalaca možete izvršiti pisanim putem, slanjem dopisa. U slučaju da se kupac Priručnika odjavi sa liste primalaca ažuriranja, izdavač ne preuzima nikakvu odgovornost za aktuelnost sadržaja i usklađenost  materijala sa važećim propisima. Potpisivanjem ove prijave prihvatate uslove koji su gore navedeni. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećim licima.

Preporučujemo:


Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas obavestili o novom terminu za izabranu edukaciju.
  Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:   Copyright © Forum Media d.o.o. | 2018