Radni odnosi i HR menadžment

Konferencija

Prvi koraci pred primenu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti – 2019

16,000.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a)

Kompanija Forum Media d.o.o. Beograd, članica nemačke Forum Media Grupe, jedna od vodećih izdavača publikacija i organizator edukativnih programa, nakon više desetina uspešno organizovanih seminara i kurseva iz oblasti bezbednosti i zaštite podataka, sa zadovoljstvom Vas poziva na svoju treću veliku konferenciju.

Primena novog Zakona o zaštiti podataka o ličnosti koja počinje 21. avgusta, ostavlja kratak rok poslodavcima da izrade neophodnu dokumentaciju, edukuju zaposlene i usklade svoje poslovanje sa svim novim propisanim obavezama.

Na našoj konferenciji ćete od uticajnih advokatskih kancelarija dobiti sve neophodne informacije o obaveznoj analizi rizika poslovanja, bezbednosti podataka, mehanizmima zaštite i drugim izazovima koje novi zakon nameće.

Učesnici mogu da postavljaju pitanja slanjem mejla pre konferencije ili na licu mesta tokom panel diskusije tokom koje će dobiti odgovore na pitanja kako bi se adekvatno informisali o zaštiti podataka o ličnosti, ispunili svoje obaveze i dobili preporuke kroz primere dobre prakse za zaštitu, kontrolu i upravljanje podacima u svojim organizacijama. Mogućnost ostvarivanja kontakata sa brojnim kolegama iz struke, učesnicima konferencije će obezbediti kvalitetnu razmenu iskustava i priliku za nova poslovna umrežavanja.

 

Na konferenciju pozivamo:

Direktore i vlasnike kompanija, lica odgovorna za bezbednost i zaštitu podataka, lica odgovorna za upravljanje podacima o ličnosti, rukovodioce i zaposlene u pravnoj, kadrovskoj i HR službi, lica odgovorna za bezbednost informacionog sistema i upravljanje kontinuitetom poslovanja, lica odgovorna za zaštitu poslovnih informacija, pravnike sa uvidom u zaštitu podataka o ličnosti, zaposlene u prodaji, marketingu i ostalim poslovnim sektorima koji na bilo koji način prikupljaju i obrađuju lične podatke, i sve ostale koji učestvuju u bezbednosti i zaštiti podataka ili su zainteresovani za ovu oblast.

 

Za prijave učešća do 15. marta obezbeđujemo Vam poseban popust!

 

 

 Program konferencije:

 • Novine koje novi Zakon o zaštiti podataka unosi u redovno poslovanje

 –  Marija Zdravković, advokatska kancelarija Moravcevic Vojnovic i partneri aod u saradnji sa Schönherr

 • Koraci ka usklađivanju sa zakonskim odredbama: interni i eksterni akti

 –  Milica Basta, advokatska kancelarija BDK Advokati

 • Mehanizmi zaštite, kaznene odredbe, nadokanada štete

 – Nenad Cvjetićanin, advokatska kancelarija Cvjetićanin i partneri

 • Primena zakona u specifičnim delatnostima (zdravstvo, fizičko-tehničko obezbeđenje, nadzor objekata)

 –  Miloš Stojković,  advokatska kancelarija Živković Samardžić

 

 • U okviru programa konferencije organizujemo i PANEL DISKUSIJU na kojoj će predavači odgovarati na pitanja učesnika
 • Ručak koji će biti održan u restoranu hotela Moskva, tokom koga će učesnici pored užitka u specijalitetima  biti u prilici da ostvare kontakte sa kolegama iz drugih kompanija
 • Nagradna igra – svi učesnici konferencije će moći da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje vredne nagrade

 

Hotel Moskva

Balkanska 1,
11000 Beograd


Kao učesnik konferencije možete među prvima rezervisati novu kontrolnu mapu „Priprema poslodavaca za primenu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti”.

Za drugog i svakog narednog polaznika iz vaše organizacije ostvarite popust od 10% od redovne cene konferencije!

Uplata po poslatoj profakturi mora biti izvršena najkasnije 7 dana pre dana održavanja konferencije. Otkazivanje učešća je moguće najkasnije do deset radnih dana pre konferencije. Učesnici koji posle ovog roka budu sprečeni da učestvuju na konferenciji, biće u prilici da pošalju kolegu, u suprotnom nemaju mogućnost povraćaja novca. Zadržavamo pravo da otkažemo konferenciju i u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćene. Potpisivanjem ove prijave prihvatate uslove koji su gore navedeni. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećim licima.

Preporučujemo:


Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas obavestili o novom terminu za izabranu edukaciju.
  Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:   Copyright © Forum Media d.o.o. | 2018