Radni odnosi i HR menadžment

Seminar

Platni razredi i struktura zarada

15,600.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a)

Predavač:
Kako da uspostavite dobar sistem zarada u svojoj kompaniji?

 

Pravilno uspostavljen sistem zarada će pomoći kompaniji da dosledno, efikasno i na osnovu utvrđenog okvira određuje nove zarade. Takođe, obezbediće fer pristup i direktno uticati na motivaciju zaposlenih transparentnošću tog sistema. Rad na reviziji sistema zarada stvoriće priliku za reviziju vrednosti radnih mestasistematizaciju poslova.

Pozivamo Vas na interaktivni online seminar uživo na kome ćete se upoznati sa koracima u kreiranju platnih razreda i uspostavljanju kvalitetne strukture zarada, i dobiti odgovore na sledeća pitanja:

 • Kako da kompanija odredi osnovnu zaradu prilikom zapošljavanja?
 • Kako se usklađuje zarada zaposlenog sa napredovanjem u okviru istog radnog mesta ili na više radno mesto?
 • Kako da formirate ponudu novom zaposlenom?
 • Kako da Vaš sistem zarada bude interno koherentan i eksterno konkurentan?

 

KOME JE SEMINAR NAMENJEN:

Direktorima, vlasnicima preduzeća, menadžerima, šefovima kadrovske i HR službe i svima ostalima koji su zainteresovani za pitanja platnih razreda i strukture zarada.

Online seminar možete pratiti na svom računaru ili mobilnom telefonu – na radnom mestu ili kod kuće. Svaki polaznik online seminara dobija link za pristup sa koga se automatski pokreće prozor za praćenje online seminara, bez ikakve instalacije novih aplikacija na Vaš uređaj.

Svoja pitanja možete postavljati u interakciji sa predavačem ili nam ih možete poslati mejlom pre početka seminara, kako bismo teme prilagodili Vašim konkretnim potrebama, a odgovore ćete dobiti tokom trajanja online seminara.

TEME ONLINE SEMINARA:

 • Osnove sistema zarada koji se zasniva na platnim razredima
 • Struktura zarada
 • Ključni koncepti
 • Vrste strukture zarade
 • Formiranje strukture zarade
 • Koraci i simulacije – primeri za primenu u kompanijama

Za drugog i svakog narednog polaznika iz Vaše organizacije ostvarite popust od 10% od redovne cene seminara!

Cena online seminara sa zbirkom: 27.210,00 RSD + PDV (10% popusta na „Zbirku Excel obrazaca za HR – upravljanje ljudskim resursima”)

Uplata po poslatoj profakturi mora biti izvršena najkasnije 3 dana pre dana održavanja seminara, ukoliko nije dogovoreno drugačije. Otkazivanje učešća je moguće najkasnije do pet radnih dana pre seminara. Učesnici koji posle ovog roka budu sprečeni da učestvuju na seminaru, biće u prilici da ih zameni kolega, u suprotnom nemaju mogućnost povraćaja novca. Zadržavamo pravo da otkažemo seminar i u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćene. Kupcima Zbirke se periodičnim ažuriranjem obezbeđuje visok nivo informisanosti i sigurnosti u poslovanju. Cena ažuriranja zavisi od obima. Ažuriranje niste u obavezi da prihvatite, a odjavljivanje sa liste primalaca možete izvršiti pisanim putem, slanjem dopisa. U slučaju da se kupac Zbirke odjavi sa liste primalaca ažuriranja, izdavač ne preuzima nikakvu odgovornost za aktuelnost sadržaja i usklađenost materijala sa važećim propisima. Potpisivanjem ove prijave prihvatate uslove koji su gore navedeni. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećim licima.gore navedeni. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećim licima.

Preporučujemo:


Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas obavestili o novom terminu za izabranu edukaciju.
  Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:   Copyright © Forum Media d.o.o. | 2018