Radni odnosi i HR menadžment

Seminar

Motivacija zaposlenih

15,600.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a)

Kakva je razlika između zadovoljnog i motivisanog zaposlenog? Na koji način možete motivisati svoj tim za ostvarenje dugoročnih ciljeva? Kako motivisati različite tipove ličnosti? – saznajte na seminaru 23.08.2019!

 

Osim što je danas sve teže naći adekvatno kadrovsko rešenje za veliki broj pozicija, suočavamo se i sa izazovom motivacije postojećih zaposlenih. Da li od onih koje smo već zaposlili dobijamo maksimum? Na koji način možemo da utičemo na zaposlenog kada je u pitanju povećanje efikasnosti i inicijative? Kakvu razliku u performansama pravi razlika u komunikaciji? Kakva je razlika između motivacije i inspiracije?

Zašto finansijska motivacija nije uvek dovoljna?                    

Dobijte odgovore na ova i druga pitanja iz prakse na seminaru koji organizujemo sa renomiranim predavačem.

Na seminaru ćete saznati:

  • Koji su najznačajniji faktori motivacije
  • Kako prepoznati različite vrste motivacije kod različitih ljudi
  • Šta je to interna a šta eksterna motivacija
  • U kakvoj su vezi sa motivacijom ciljevi i vizija preduzeća
  • Steći ćete sertifikat nemačke kompanije Forum Media i upoznati kolege iz struke

TEME SEMINARA

Herzbergovi faktori motivacije – Razlika između zadovoljnog i motivisanog zaposlenog

Kako može biti usmerena motivacija – Ljudi imaju različite obrasce razmišljanja koji ih pokreću na akciju. U zavisnosti od toga možemo imati potpuno drugačiji efekat jedne iste motivacione mere na različite ljude. Kako uticati na zaposlene u skladu sa njihovim smerom motivacije. Primeri iz prakse.

Šta je interna a šta eksterna motivacija – Kako kroz konkretna pitanja prepoznati šta je potrebno vašem zaposlenom i kako ga motivisati. Primeri iz prakse.

Kako pomoću pravilno postavljenih ciljeva možemo motivisati druge – Kako se osećamo i ponašamo kad nam je cilj nejasan i neadekvatan? Primeri iz prakse.

Motivacija VS. Inspiracija – Zašto je važno odgovoriti na pitanje „Zašto?“. Kako se na nivou uvrenja povezujemo zarad ostvarivanja zajedničkog cilja.

Gde najčešće grešimo kada motivišemo druge – Šta nagrađujemo a šta kažnjavamo i kako da ne upadnemo u zamku pretpostavljanja.

 

SEMINAR JE NAMENJEN:

Šefovima HR sektora, menadžerima svih nivoa, tim liderima, šefovima kadrovske službe, zaposlenima u službama za upravljanje ljudskim resursima, sektoru za razvoj i edukaciju zaposlenih, direktorima malih i srednjih preduzeća.

Heritage Hotel

Mije Kovačevića 7, Beograd 11000


Za drugog i svakog narednog polaznika iz Vaše organizacije ostvarite popust od 10% od redovne cene seminara!

Kao polaznik seminara iskoristite poseban popust od 20% za kupovinu priručnika „Izmene i dopune Zakona o radu“ !

Uplata po poslatoj profakturi mora biti izvršena najkasnije 3 dana pre dana održavanja seminara. Otkazivanje učešća je moguće najkasnije do pet radnih dana pre seminara. Učesnici koji posle ovog roka budu sprečeni da učestvuju na seminaru, biće u prilici da pošalju kolegu, u suprotnom nemaju mogućnost povraćaja novca. Zadržavamo pravo da otkažemo seminar i u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćene. Kupcima Priručnika se tromesečnim ažuriranjem obezbeđuje visok nivo informisanosti i sigurnosti u poslovanju. Cena ažuriranja zavisi od obima. Ažuriranje niste u obavezi da prihvatite, a odjavljivanje sa liste primalaca možete izvršiti pisanim putem, slanjem dopisa. U slučaju da se kupac Priručnika odjavi sa liste primalaca ažuriranja, izdavač ne preuzima nikakvu odgovornost za aktuelnost sadržaja i usklađenost  materijala sa važećim propisima. Potpisivanjem ove prijave prihvatate uslove koji su gore navedeni. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećim licima.

Preporučujemo:


Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas obavestili o novom terminu za izabranu edukaciju.
    Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:      Copyright © Forum Media d.o.o. | 2018