Radni odnosi i HR menadžment

Seminar

Kako uspešno organizovati i voditi online trening za svoje zaposlene i/ili klijente

7,800.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a)

Kada vas iznenade drugačije okolnosti i nova organizacija posla, učenje, razvoj i edukacija zaposlenih i Vaših klijenata ne sme da stane!
Čak je ključna za dalju produktivnost i angažovanost!
Kako onda uspešno voditi online trening?   

 

Uspešne organizacije znaju da edukacija i razvoj zaposlenih ne treba da čekaju kraj trenutne situacije, pošto je to možda i ključno za bolju produktivnosti i angažovanost, pa čak i motivaciju zaposlenih (ili vaših klijenata).

Organizacija i vođenje online treninga nije ista kao kada se organizuje trening off-site. Pored tehničkog znanja, potrebno je da se razume psihologija učesnika u toku online treninga i predavanja, kako bi znanje koje ste pripremili za njih zaista i dođe do njih.

Kada učesnik sluša online trening ili predavanje, misli mogu lako da odlutaju, a učesnik može da proverava imejlove ili radi nešto drugo, i, zapravo, ne bude prisutan na online treningu. Upravo zbog toga potrebna je dobra priprema sa ciljem da učesnici treninga budu fokusirani na sadržaj koji je pripremio predavač, ali i da usvoje ona znanja koja su planirana da dođu do njih.

Pohađajte online seminar sa svog računara, nema potrebe da napuštate svoje radno mesto ili dom.

Pitanja nam možete poslati mejlom prilikom prijave na online seminar, kako bi teme dodatno bile usklađene sa Vašim potrebama.

KOME JE ONLINE SEMINAR NAMENJEN:

Direktorima, vlasnicima preduzeća, menadžerima, šefovima HR i kadrovske službe, zaposlenima u pravnim službama, zaposlenima u HR i kadrovskim službama i svima ostalima koji su zainteresovani za oblast uspešnog vođenja timova.

TEME ONLINE SEMINARA:

  • Naučite kako uspešno da tehnički organizujete online trening, koji alati postoje koji mogu da vam pomognu da vaše online predavanje ili trening bude zanimljivo i prijemčljivo za polaznike.
  • Saznajte kako osmisliti sadržaj koji će učesnika držati fokusiranim na trening, kao i da polaznici predavanja budu veoma zadovoljni znanjem koje su dobili.
  • Upoznajte psihologiju učesnika u toku online predavanja/treninga, kao i kako to najbolje iskoristiti da pravo znanje dođe do njih.
  • Naučite kako da podstaknete učesnike da budu aktivni i angažovani u toku treninga kao da ste na “uživo” treningu.
  • Postanite online predavač siguran u sebe i svoje online veštine organizovanja i prenošenja znanja.

Za drugog i svakog narednog polaznika iz Vaše organizacije ostvarite popust od 10% od redovne cene seminara!

Uplata po poslatoj profakturi mora biti izvršena najkasnije 3 dana pre dana održavanja online seminara, ukoliko nije dogovoreno drugačije. Otkazivanje učešća je moguće najkasnije do pet radnih dana pre online seminara. Učesnici koji posle ovog roka budu sprečeni da učestvuju na online seminaru, može da ih zameni kolega, u suprotnom nemaju mogućnost povraćaja novca. Zadržavamo pravo da otkažemo online seminar i u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćene. Kupcima Priručnika se tromesečnim ažuriranjem obezbeđuje visok nivo informisanosti i sigurnosti u poslovanju. Cena ažuriranja zavisi od obima. Ažuriranje niste u obavezi da prihvatite, a odjavljivanje sa liste primalaca možete izvršiti pisanim putem, slanjem dopisa. U slučaju da se kupac Priručnika odjavi sa liste primalaca ažuriranja, izdavač ne preuzima nikakvu odgovornost za aktuelnost sadržaja i usklađenost materijala sa važećim propisima. Potpisivanjem ove prijave prihvatate uslove koji su gore navedeni. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećim licima.


Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas obavestili o novom terminu za izabranu edukaciju.








Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:







© Forum Media d.o.o. | 2018