Vodič kroz postupak inspekcijskog nadzora od strane poverenika ZZPL

E-mail seminar
Predavač:Dragan Milić

7,900,00 rsd PDV nije uračunat u cenu

Mesto održavanja:Online seminar - Zoom

Poverenik je krenuo u sprovođenje svojih zakonskih ovlašćenja, koja između ostalog podrazumevaju i inspekcijski nadzor nad velikim brojem subjekata iz različitih delatnosti.

Nema na zalihama

Uskoro ponovo dostupno! Obavestite me kada obuka ponovo bude dostupna.

Praktične smernice za popunjavanje kontrolnih listi u vezi sa obradom podataka o ličnosti

 

Poverenik je krenuo u sprovođenje svojih zakonskih ovlašćenja, koja između ostalog podrazumevaju i inspekcijski nadzor nad velikim brojem subjekata iz različitih delatnosti.

 

S obzirom na to da inspekcijski nadzor doživljava punu ekspanziju i na osnovu upita sa tržišta koji de odnose na:

 

 • pravilno popunjavanje kontrolnih listi,
 • kako odgovoriti na nadzor i smernice inspektora i koja su njegova ovlašćenja,
 • mere koje mogu da budu izrečene u postupku nadzora,
 • kako postupiti kada stigne zahtev za popunjavanje Kontrolne liste itd.

 

Pripremili smo za Vas elektronsko izdanje koje sadrži Praktične smernice za popunjavanje kontrolnih listi u vezi sa obradom podataka o ličnosti

 

 


Sadržaj e-mail seminara

 • Segment 1: Kontrolna lista
 • Segment 2: Karakteristike inspekcijskog nadzora poverenika
 • Segment 3: Izricanje mera
 • Segment 4: Visina sankcije

Predavač

Dragan Milić

Advokat Dragan Milić  rođen je 1980. godine. Više o autoru možete saznati na linku https://www.milic.rs/advokat-dragan-milic/ Posle diplomiranja na Pravnom Fakultetu, Univerziteta u Beogradu – privrednopravni smer, završio je pripravnički staž u tadašnjem Prvom opštinskom sudu u Beogradu. Nakon polaganja pravosudnog ispita upisuje se u imenik advokata, Advokatske komore u Beogradu, čiji je član od 2006. godine.

Od 2011. godine nalazi se na spisku arbitara Komisije za rešavanje sporova povodom registracije nacionalnih internet domena, pri Privrednoj komori Srbije, gde kao predsednik ili član arbitražnog veća  učestvuje u donošenju odluka po zahtevima za preuzimanje odnosno prestanak registracije .RS internet domena.

Pruža usluge pravnog savetovanja i zastupanja pravnih i fizičkih lica naročito u oblastima autorskog prava i industrijske svojine, medijskog, internet i IT prava, uključujući zaštitu podataka ličnosti i pravno savetovanje vezano za implementaciju GDPR-a u poslovanje domaćih i stranih pravnih lica.

S obzirom na njegovu dugogodišnju praksu u oblasti pravnih aspekata kriptovaluta i Bitcoin-a, usvajanjem Zakona o digitalnoj imovini, nametnuo se kao kompetentan konsultant za poslove povezane sa digitalnom imovinom, i kao govornik na konferencijama i obukama vezano za ovu vrstu svojine.

Angažovan je od strane kompanija, finansijskih institucija, udruženja i ustanova koje se bave edukacijom na obukama Data Protection Officer-a odnosno Lica zaduženih za zaštitu podataka ličnosti čije je angažovanje potrebno i preporučeno, u skladu sa Opštom uredbom o zaštiti podataka EU (GDPR).

Iza sebe ima i veliki broj seminara, treninga i radionica u organizaciji različitih udruženja i asocijacija, gde je kao predavač učestvovao u edukaciji studenata, novinara, urednika i autora iz najrazličitijih profesija. Napisao je veliki broj tekstova vezano za pravne oblasti kojima se bavi, od kojih su mnogi publikovani ili preuzeti od strane  medija i izdavača.

Opšti uslovi

Nakon prijema računa, kotizacija mora biti uplaćena najmanje tri dana pre seminara. Budžetski potrošači podležu uslovima plaćanja u skladu sa zakonskom regulativom o javnim plaćanjima. Pisani otkazivanje učešća moguće je najkasnije tri radna dana pre održavanja seminara. Učesnici koji odustanu od učešća ili ne prisustvuju seminaru nakon ovog roka nemaju pravo na povraćaj kotizacije ili dužni su da izmire celokupnu kotizaciju. Ili mogu poslati drugog učesnika na seminar. Otkazivanje učešća zbog bolesti moguće je samo uz priloženo lekarsko uverenje. Zadržavamo pravo da otkažemo seminar – u ovom slučaju refundiramo kotizaciju u celosti. Pismenom prijavom za kurs prihvatate ove uslove i odredbe.

Sadržaj

 • Segment 1: Kontrolna lista
 • Segment 2: Karakteristike inspekcijskog nadzora poverenika
 • Segment 3: Izricanje mera
 • Segment 4: Visina sankcije