Postanite uspešan lider – od kolege do vođe
29,900,00 rsd PDV nije uračunat u cenu Add to cart

Postanite uspešan lider – od kolege do vođe

Intenzivna obuka

29,900,00 rsd PDV nije uračunat u cenu

Datum održavanja: 25.07.2022. i 26.07.2022.
Mesto održavanja:Hotel Moskva, Beograd ili online

Usvajanje rukovodećeg položaja „preko noći“ nije lako – posebno kada iznenada postanete vođa svojih kolega i saradnika, a neophodno je da brzo naučite nove liderske veštine, istovremeno balansirajući osetljive granice između bliskosti i udaljenosti od kolega i saradnika.

Količina:
Posebne pogodnosti:
 • za drugog i svakog narednog učesnika 10 % popusta,
 • 20% popusta na stručne priručnike i obrazovne portale.

Usvajanje rukovodećeg položaja „preko noći“ nije lako – posebno kada iznenada postanete vođa svojih kolega i saradnika, a neophodno je da brzo naučite nove liderske veštine, istovremeno balansirajući osetljive granice između bliskosti i udaljenosti od kolega i saradnika.


To otvara mnoga pitanja:

Kako da komuniciram sa svojim kolegama?
Šta moram učiniti da bih bio prihvaćen u novoj ulozi?
Kako da razvijem svoj stil vođenja?
Kako da motivišem kolege, efikasno rešavam sukobe i kritiku u stilu: “Juče smo bili kolege, danas sam njihov vođa?”

Da biste što brže i što uspešnije savladali svoju novu ulogu, pozivamo vas da učestvujete u programu obuke: Od kolege do vođe


Obuka će se odvijati u obliku dve intenzivne interaktivne radionice u prijatnom ambijentu hotela Moskva u Beogradu, takođe, obuku je moguće pratiti i online


 

Sadržaj

 • Očekivanja od lidera u današnjem dinamičnom okruženju
 • Stilovi liderstva: koje stilove vođenja koristim i koje stilove koristiti u određenoj situacijiü  4 jezika liderstva: ljudi su različiti – kako voditi zaposlene prema njihovom ličnom profilu
 • Komunikacija sa kolegama kojima si sada nadređen, a nekad ste bili na istoj hijerarhijskoj lestvici u kompaniji ili preduzeću
 • Liderski profil i šta to znači za liderski pristup
 • Primena u praksi: profili mojih kolega i kako njima upravljati

 • Važnost povratnih informacija: koliko često davati povratne informacije, kada i kako
 • 4 jezika motivacije: kako motivisati saradnike
 • Nagrađivanje i finansijska stimulacija: između mitova i stvarnosti
 • Koje su moje vrline i kako ih mogu uspešno koristiti u liderstvu?
 • Kako se efikasno nositi sa sukobima
 • Na šta treba obratiti posebnu pažnju?

Brand

Lidija Miljković

Lidija Miljković ima internacionalno iskustvo, radila je na različitim pozicijama i nivoima u HR sektoru. Najveće iskustvo i znanje je stekla radeći kao HR za Walt Disney kompaniju.

Lidija je NLP trener, završila je menadžment. Radeći sa preko 100 različitih nacionalnosti i više od 15 godina u HR-u voli da istakne da različitost neće pojačati kreativnost ukoliko ne postoji kultura razmene znanja. Njena najveća inspiracija je deljenje znanja.

Lidijine oblasti ekspertize su organizaciona kultura, razvoj liderskih veština i custom-made treninga za timove i kompanije. U svojoj dosadašnjoj karijeri održala je preko 3.000 trening dana i napravila preko 80 treninga za različite kompanije i timove, 1 završen autorski program Organizacija kao Organizam i 3 programa na kojima radi trenutno u vezi lokalnog liderstva.

Opšti uslovi

Nakon prijema računa, kotizacija mora biti uplaćena najmanje tri dana pre programa. Budžetski potrošači podležu uslovima plaćanja u skladu sa zakonskom regulativom o javnim plaćanjima. Otkazivanje učešća u pisanoj formi moguće je do deset radnih dana pre programa, u kom slučaju će Vam biti naplaćeni administrativni troškovi u iznosu od 20% kotizacije; u slučaju kasnijeg otkazivanja, mi ćemo vam naplatiti kotizaciju u celosti. Međutim, drugi učesnik može da učestvuje u programu. Otkazivanje učešća zbog bolesti moguće je samo uz priloženo lekarsko uverenje. Zadržavamo pravo da otkažemo – u ovom slučaju refundiramo kotizaciju u celosti. Pismenom prijavom za kurs prihvatate ove uslove i odredbe.