Organizacija gradilišta po NEBOSH sistemu
15,600,00 rsd PDV nije uračunat u cenu Dodaj u korpu

Organizacija gradilišta po NEBOSH sistemu

Online seminar

15,600,00 rsd PDV nije uračunat u cenu

Datum održavanja: 22. 8. 2022, od 10.00 do 14.00
Mesto održavanja:Online seminar - Zoom

Organizujemo online interaktivan seminar sa ciljam da polaznicima približimo međunarodno priznate standarde i norme po NEBOSH pravilima u poređenju sa našim uslovima rada i primenom preventivnih mera bezbednosti i zdravlja na radu, prilikom organizacije gradilišta kroz sadržaj 12 elemenata NEBOSH priručnika.

Količina:
Posebne pogodnosti:
 • za drugog i svakog narednog učesnika 10 % popusta,
 • 20% popusta na stručne priručnike i obrazovne portale.

NE PROPUSTITE: 20% popusta za mikro preduzeća, fizička lica i udruženja! Koristite kod za popust: MICRO20

Navedeni popust se ne može kombinovati sa ostalim popustima, osim popusta za više učesnika obuke. Koristite kod u korpi ili ga uplatite.

Organizacija gradilišta po NEBOSH sistemu


Organizujemo online interaktivan seminar sa ciljam da polaznicima približimo međunarodno priznate standarde i norme po NEBOSH pravilima u poređenju sa našim uslovima rada i primenom preventivnih mera bezbednosti i zdravlja na radu, prilikom organizacije gradilišta kroz sadržaj 12 elemenata NEBOSH priručnika.

 

Teme kojima se ovaj priručnik bavi sa posebnom pažnjom su obrađene kroz elemente podeljene u tri dela:

 

 • Prvi deo obrađuje četiri elementa: osnove bezbednosti i zdravlja na radu, politiku bezbednosti I zdravlja na radu, planiranje i organizovanje upravljanja rizicima na privremenom i pokretnom gradilištu.
 • Drugi deo ovog priručnika je podeljen na osam elemenata, koji obrađuju primarne opasnosti i štetnosti na privremenom i pokretnom gradilištu, kao i praktične smernice za kontrolu rizika.
 • Treći, završni deo uključuje razradu praktične evaluacije rizika radnog mesta i mere koje tretiraju uspostavljanje hijerarhije kontrole rizika u poređenju sa propisanim kaznenim odredbama, monitoring, kontrolu i stalno preispitivanje.  

 

NEBOSH (National Examination Board in Occupational Safety and Health) je nezavisno ispitno Veće sa sedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu koje organizuje kurseve i kvalifikacije u području zdravlja, bezbednosti, blagostanja i zaštiti životne sredine.

NEBOSH kvalifikacije priznate su od relevantnih organizacija kao što je Institution of Occupational Safety and Health (IOSH), International Institute of Risk & Safety Management (IIRSM) i Institute of Environmental Management and Assessment (IEMA).

 


TEME SEMINARA:
 • PRVI DEOElement 1:  Osnove bezbednosti i zdravlja na radu

  Element 2:  Politika upravljanja zdravljem i bezbednošću

  Element 3:  Planiranje upravljanja zdravljem i bezbednošću

  Element 4: Organizovanje upravljanja zdravljem i bezbednošću

   

  DRUGI DEO

  Kontrolisanje opasnosti i štetnosti na gradilištu

  Element 1: Opasnosti na radnom mestu

  Element 2: Opasnosti u transportu

  Element 3: Mišićnoskeletne opasnosti

  Element 4: Opasnosti i rizik od radne opreme

  Element 5: Električne opasnosti

  Element 6: Požarne opasnosti

  Element 7: Hemijske i biološke opasnosti i štetnosti

  Element 8: Fizičke i psihološke opasnosti i štetnosti

   

  TREĆI DEO

  Element 1: Razrada praktične procene

  Element 2: Upravljanja zdravljem i bezbednošću – monitoring, kontrola i audit

Predavač

Željko Karapandžić

Željko Karapandžić sa položenim NEBOSH International General Certificate in Occupational Health and Safety, Associate Member of International Institute of Risk and Safety Management

Opšti uslovi

Nakon prijema računa, kotizacija mora biti uplaćena najmanje tri dana pre seminara. Budžetski potrošači podležu uslovima plaćanja u skladu sa zakonskom regulativom o javnim plaćanjima. Pisani otkazivanje učešća moguće je najkasnije tri radna dana pre održavanja seminara. Učesnici koji odustanu od učešća ili ne prisustvuju seminaru nakon ovog roka nemaju pravo na povraćaj kotizacije ili dužni su da izmire celokupnu kotizaciju. Ili mogu poslati drugog učesnika na seminar. Otkazivanje učešća zbog bolesti moguće je samo uz priloženo lekarsko uverenje. Zadržavamo pravo da otkažemo seminar – u ovom slučaju refundiramo kotizaciju u celosti. Pismenom prijavom za kurs prihvatate ove uslove i odredbe.