Menadžment i administracija

Elektronski časopis

VODIČ ZA SPOLJNU TRGOVINU – devizno i carinsko poslovanje

15,900.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a)

Količina:

 

Sadrži: stručne tekstove i savete o novinama u propisima, rešenja problema, praktična dokumenta, odgovore na Vaša pitanja i druge aktuelnosti

 

Od početka primene Carinskog zakona i Zakona o deviznom poslovanju doneseni su i brojni podzakonski propisi u cilju ubrzanja carinskog i deviznog postupka i smanjenja troškova u spoljnotrgovinskom prometu.

Budući da veliki broj kompanija posluje sa inostranstvom kroz različite forme, a česte su novine u propisima sa ogromnim uticajem na praksu, ova oblast zahteva kontinuirano praćenje.

Zbog propuštene informacije Vaš posao može da trpi posledice usled neažurne dokumentacije, kašnjenja sa predajom dokumenata itd.

.

Naš elektronski časopis Vam omogućava:

  • Odgovore na Vaša pitanja – mogućnost postavljanja pitanja autorskom timu, bez ikakvih ograničenja po pitanju broja
  • Najaktulenije informacije i novosti iz oblasti spoljnotrgovinskog poslovanja na jednom mestu
  • Praktičnu implikaciju novh odredbi kroz komentare i tumačenja propisa
  • Pristup ranijim brojevima vodiča
  • Povlašćenu cenu za jendodnevne seminare u organizaciji Forum Medie – stalna povlašćena cena u iznsu od 12.900 RSD + PDV
  • Povlašćenu cenu za obnovu godišnje pretplate za sve stare pretplatnike

 

Na svoju imejl adresu dobićete podatke o pristupu Vodiču za spoljnu trgovinu. Godišnja pretplata obuhvata 12 brojeva koji će izlaziti jednom mesečno i za koje će biti izdata faktura. Pretplata se automatski obnavlja nakon perioda od 12 meseci. Ako želite da prekinete pretplatu na vodič, potrebno je da nas o tome pismeno obavestite najmanje 30 dana pre početka novog perioda obračuna. Godišnja pretplata obezbeđuje visok nivo informisanosti za sve zakonske i druge sadržinske promene i omogućava kontinuirano praćenje oblasti spoljne trgovine. Jednom mesečno kao pretplatnik moći ćete da postavite pitanje autorima časopisa iz oblasti koju časopis obrađuje. Odgovor na Vaše pitanje će biti poslat na Vašu imejl adresu. Podaci koje ste naveli u porudžbenici mogu se upotrebiti u našim promotivnim aktivnostima i ni u kom slučaju neće biti prosleđeni niti deljeni sa trećim licima. Vaše podatke po Vašem zahtevu možemo promeniti ili izbrisati.

Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:    Copyright © Forum Media d.o.o. | 2018