Menadžment i administracija

Elektronski časopis

VODIČ ZA SPOLJNU TRGOVINU – devizno i carinsko poslovanje

0.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a)

Količina:

 

Sadrži: stručne tekstove i savete o novinama u propisima, rešenja problema, praktična dokumenta, odgovore na Vaša pitanja i druge aktuelnosti

 

BESPLATAN NOVEMBARSKI BROJ

 

Od početka primene Carinskog zakona i Zakona o deviznom poslovanju doneseni su i brojni podzakonski propisi u cilju ubrzanja carinskog i deviznog postupka i smanjenja troškova u spoljnotrgovinskom prometu.

Budući da veliki broj kompanija posluje sa inostranstvom kroz različite forme, a očekuju se brojne novine u propisima sa ogromnim uticajem na praksu, ova oblast zahteva kontinuirano praćenje.

Zbog propuštene informacije Vaš posao može da trpi posledice usled neažurne dokumentacije, kašnjenja sa predajom dokumenata itd.

Naš elektronski časopis Vam omogućava:

  • Odgovore autora na Vaša pitanja – kao pretplatnik elektronskog časopisa, jednom mesečno moći ćete da postavite pitanje autorima iz oblasti koju časopis obrađuje
  • Najaktuelnije informacije i novosti iz oblasti spoljnotrgovinskog poslovanja na jednom mestu
  • Pojašnjenja novina u propisima
  • Praktičnu implikaciju novih odredbi kroz komentare i tumačenje propisa
  • Uzorke dokumenata koji prate spoljnotrgovinsko poslovanje

TEME U NOVEMBARSKOM BESPLATNOM BROJU:

  • Uslovi i način na koji rezidenti mogu odobravati finansijske zajmove nerezidentima i davati sredstva obezbeđenja
  • Privremeni uvoz      
  • Lični i fizički prenosi sredstava plaćanja                                  

 

Novembarski broj je BESPLATAN!

Godišnja pretplata na elektronski časopis (12 brojeva): 12.900,00 + PDV

30-dnevni besplatni probni pristup elektronskom vodiču:
Na svoju imejl adresu dobićete podatke o pristupu elektronskom vodiču. Besplatni pristup traje 30 dana. Ukoliko iz bilo kog razloga ne budete želeli godišnju pretplatu, molimo Vas da nas o tome obavestite na imejl adresu: prodaja@forum-media.rs u roku od 14 dana od dana prijave na probni pristup. U suprotnom, probni period prelazi u godišnjupretplatu za koju će biti izdata faktura. Pretplata se automatski obnavlja nakon perioda od 12 meseci. Ako želite da prekinete pretplatu na elektronski vodič, potrebno je da naso tome pismeno obavestite najmanje 30 dana pre početka novog perioda obračuna. Godišnja pretplata obezbeđuje visok nivo informisanosti za sve zakonske i druge sadržinske promene i omogućava kontinuirano praćenje oblasti spoljne trgovine. Jednom mesečno kao pretplatnik moći ćete da postavite pitanje autorima vodiča iz oblasti koju vodičobrađuje. Odgovor na Vaše pitanje će biti poslat na Vašu imejl adresu. Podaci koje ste naveli u porudžbenici mogu se upotrebiti u našim promotivnim aktivnostima.

Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:Copyright © Forum Media d.o.o. | 2018