Menadžment i administracija

Seminar

Razvoj marketing strategije i plana

15,600.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a)

Razvoj marketing strategije i plana

– sve što je potrebno da znate o izradi dugoročne marketing strategije i kvalitetnog marketing plana –

Marketing se često poistovećuje sa reklamom, ali on je mnogo, mnogo više od toga. Može značajno da utiče ne samo na upravljanje i razvoj jednog brenda, nego i na uspeh celokupnog poslovanja jedne kompanije.

 

Ukoliko želite da u svojoj kompaniji definišete individualni marketing pristup ili se bavite marketingom i želite dodatno da unapredite svoja znanja iz obe oblasti, onda je ovo pravi seminar za Vas.
Naučite šta čini osnovne faktore marketing strategije, kako da kreirate dugoročnu marketing strategiju i kako da jednostavno i lako razvijete svoj marketing plan.

 

Seminar je namenjen:
Rukovodiocima, izvršnim menadžerima i članovima timova iz sektora marketinga, prodaje, advertajzinga, odnosa sa javnošću, internih i eksternih komunikacija, brend menadžerima, tim liderima, kao i svima koji žele da saznaju više o marketing planu i strategiji

 

Posebne pogodnosti:
Svaki polaznik stiče sertifikat

U saradnji sa stručnjakom u oblasti marketinga i komunikacija, sa dvodecenijskim iskustvom rada na pozicijama direktora marketinga i komunikacija u velikim međunarodnim korporacijama, organizujemo interaktivni online seminar koji će Vam dati odgovore, između ostalih, i na sledeća pitanja:

  • Marketing miopia: kako da ispravno sagledamo koje je naše tržište i ko su naši konkurenti,
  • Profil idealnog kupca: kako da definišemo kome prodajemo naš proizvod ili uslugu,
  • Marketing abeceda: šta je 4P i zašto je relevantno za izradu marketing strategije,
  • Putanja kupca: kako da od „običnog“ kupca stvorimo brend ambasadora,
  • Marketing plan: struktura, elementi i način izrade.

U slučaju učešća dva ili više lica iz iste firme obezbeđujemo 10% popusta za drugog i svakog narednog polaznika. Kotizacija uključuje učešće u tri celodnevne radionice, materijal sa radionica i Vodič za spoljnu trgovinu. Broj mesta za učestvovanje u programu je ograničen kako bi se obezbedio najviši stepen interaktivnosti i praktičnog pristupa.

Uplata po poslatoj profakturi mora biti izvršena najkasnije 5 dana pre dana početka edukativnog programa. Otkazivanje učešća je moguće najkasnije do 10 dana pre početka kursa, u suprotnom će biti naplaćeno 20% od ukupnog iznosa na ime administrativnih i organizacionih troškova. Otkazivanje učešća u slučaju bolesti je moguće isključivo uz lekarsko uverenje, a u tom slučaju će uplaćeni iznos biti vraćen u celosti. Učesnici koji posle ovog roka budu sprečeni da učestvuju u obuci, biće u prilici da pošalju kolegu, a organizator zadržava uplatu u celosti. Zadržavamo pravo da otkažemo kurs i u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćene. Potpisivanjem ove prijave prihvatate sve gore navedene uslove. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećim licima.


Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas obavestili o novom terminu za izabranu edukaciju.
    Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:      Copyright © Forum Media d.o.o. | 2018