Menadžment i administracija

Seminar

Pripremite se za INO poslovanje

15,600.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a)

Pripremite se za INO poslovanje

– iskoristite mogućnosti međunarodnog tržišta za plasiranje svoje robe / usluga –

 

Na inostranom tržištu očekuje Vas 99,9% Vaših potencijalnih klijenata, s obzirom na to da svetska populacija iznosi 7,9 milijardi, a populacija RS 6,8 miliona.

Organizujemo interaktivan seminar gde ćete, uz savete predavača Stevana Kalađurđevića koji ima više od 20 godina međunarodnog iskustva, da razrešite dileme koje imate, a tiču se: poziciniranja Vaše kompanije na INO tržište, mogućnosti za izvoz, najbolje svetske prakse u pregovaranju sa klijentima, načina finansiranja itd.

Seminar je namenjen:
Svim firmama koje planiraju „izlaz“ na INO tržište: vlasnicima kompanija koje se bave izvozom, pravnim licima koja posluju sa inostranstvom, zaposlenima u finansijskom, spoljnotrgovinskom i deviznom sektoru, generalnim i izvršnim menadžerima, rukovodiocima sektora, konsultantima, kao i svima koji žele da se detaljnije upoznaju sa ovom temom

Posebne pogodnosti:
Svaki polaznik stiče sertifikat

Teme koje će biti obrađene na seminaru su:

 • Holistički pristup preduzeća prema Izvozu
 • Kako se adekvatno pripremiti za izvoz i biti konkurentan na željenom tržištu.
 • Efikasni kanali prodaje na ino-tržištu
 • Primena pravilnog ugovaranja
 • Adekvatno korišćenje INCOTERMS
 • Dobri načini pregovaranja sa INO klijentima
 • Načini finansiranja: Avansno plaćanje, Finansiranje izvoza, Ubrzanje izvoznih procedura itd.
 • Oblici plaćanja u INO poslovanju – od Avansa do Komisione prodaje

U slučaju učešća dva ili više lica iz iste firme obezbeđujemo 10% popusta za drugog i svakog narednog polaznika. Kotizacija uključuje učešće u tri celodnevne radionice, materijal sa radionica i Vodič za spoljnu trgovinu. Broj mesta za učestvovanje u programu je ograničen kako bi se obezbedio najviši stepen interaktivnosti i praktičnog pristupa.

Hotel Moskva

Balkanska 1,
11000 Beograd


Uplata po poslatoj profakturi mora biti izvršena najkasnije 5 dana pre dana početka edukativnog programa. Otkazivanje učešća je moguće najkasnije do 10 dana pre početka kursa, u suprotnom će biti naplaćeno 20% od ukupnog iznosa na ime administrativnih i organizacionih troškova. Otkazivanje učešća u slučaju bolesti je moguće isključivo uz lekarsko uverenje, a u tom slučaju će uplaćeni iznos biti vraćen u celosti. Učesnici koji posle ovog roka budu sprečeni da učestvuju u obuci, biće u prilici da pošalju kolegu, a organizator zadržava uplatu u celosti. Zadržavamo pravo da otkažemo kurs i u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćene. Potpisivanjem ove prijave prihvatate sve gore navedene uslove. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećim licima.


Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas obavestili o novom terminu za izabranu edukaciju.
  Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:   Copyright © Forum Media d.o.o. | 2018