Menadžment i administracija

Seminar

Kako da platite manje po kliku na Google

7,800.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a)

Šta sve možete da uradite da biste smanjili CPC?

 

Ukoliko ste napravili odličan poslovni sajt u koji ste uložili dosta novca i vremena, a ne uspevate da se dobro pozicionirate i pojavite na prvoj stranici pretrage, sledeći korak Vas vodi do plaćenog oglašavanja i još potrošenog novca.

Međutim, uz proverene tehnike i savete postoji način kako da smanjite troškove a da ostvarite zadati cilj.

Saznajte koji su načini naplate, šta ne treba raditi kako bi se smanjio trošak po kliku, koja je stvarna cena klika i još mnogo drugih korisnih saveta od sertifikovanog Google Adwords konsultanta na online interaktivnoj radionici.

KOME JE SEMINAR NAMENJEN:

Rukovodiocima, izvršnim menadžerima i članovima timova iz sektora marketinga, prodaje, advertajzinga, odnosa sa javnošću, internih i eksternih komunikacija, brend menadžerima, tim liderima, office menadžerima, poslovnim sekretarima, ličnim asistentima, kao i svima koji su u svojim kompanijama zaduženi za kreiranje sadržaja i pisanje u marketinške, reklamne, prodajne ili informativne svrhe.

Online seminar možete pratiti na svom računaru ili mobilnom telefonu – na radnom mestu ili kod kuće. Svaki polaznik online seminara dobija link za pristup sa koga se automatski pokreće prozor za praćenje online seminara, bez ikakve instalacije novih aplikacija na Vaš uređaj. Svoja pitanja možete postavljati u interakciji sa predavačem ili nam ih možete poslati mejlom pre početka seminara, kako bismo teme prilagodili Vašim konkretnim potrebama, a odgovore ćete dobiti tokom trajanja online seminara.

 

Teme online radionice:

 • Načini naplate
 • Stvarna cena po kliku
 • Ocena kvaliteta ključne reči QS
 • AD rank
 • Elementi CPC-a
 • Šta ne treba raditi

Za drugog i svakog narednog polaznika iz Vaše organizacije ostvarite popust od 10% od redovne cene seminara!

Osnovna kotizacija obuhvata: predavanja, materijal sa predavanja i sertifikat o pohađanju seminara.

Kako bi bila obezbeđena najbolja interaktivnost učesnika i praktičan pristup temama, broj učesnika je ograničen-

Uplata po poslatoj profakturi mora biti izvršena najkasnije 3 dana pre dana održavanja online seminara, ukoliko nije drugačije dogovoreno. Otkazivanje učešća je moguće najkasnije do pet radnih dana pre online seminara. Učesnici koji posle ovog roka budu sprečeni da učestvuju na online seminaru, biće u prilici da ih zmeni kolega, u suprotnom nemaju mogućnost povraćaja novca. Zadržavamo pravo da otkažemo online seminar i u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćene. Potpisivanjem ove prijave prihvatate uslove koji su gore navedeni. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećim licima.


Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas obavestili o novom terminu za izabranu edukaciju.
  Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:   Copyright © Forum Media d.o.o. | 2018