Menadžment i administracija

Seminar

Google My Business – Tačne i potpune informacije, interakcija sa klijentima, privlačenje novih kupaca

15,600.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a)

Interaktivni seminar 27. februara 2019. u hotelu 88 Rooms

Google My Business

 

Veštine digitalnog marketinga daju dodatnu snagu kompanijama, posebno malim i srednjim preduzećima, da ubrzaju svoj rast i omoguće pristup globalnim tržištima, što svaku dodatnu opciju u borbi za pažnju na internetu koja ne ugrožava budžet a može dati pozitivan rezultat, čini dobrodošlom.

Google My Business je besplatan alat koji pruža mogućnost da upravljate načinom na koji se Vaše preduzeće prikazuje na Search pretrazi i Google mapama – opisom preduzeća i delatnosti kojom se bavi, tačnom lokacijom, fotografijama prostora i tima ljudi, komentarima i ocenama klijenata, preporukama, promocijom proizvoda i usluga.

Bez obzira da li Vaše preduzeće pruža usluge klijentima na određenoj lokaciji ili na lokaciji korisnika, ili se bavi uslužnom delatnošću Google My Business klijentima može pomoći da Vas pronađu, a posebno je važno što se ovaj nalog koristi i prilikom Google AdWords oglasima i čini ih potpunijim.

O svim pogodnostima Google My Business naloga uz mnoštvo saveta kako da direktno komunicirate sa svojim klijentima, promovišete svoje proizvode ili sadržaj sajta, za postizanje dobre vidljivosti na internetu, uz prikaz dobrih i loših primera iz prakse, organizujemo jednodnevnu interaktivnu radionicu sa sertifikovanim Google trenerom gde možete čuti odgovore na sva pitanja koja imate.

 Broj učesnika je ograničen!

 

 Benefiti učešća na seminaru:

 • Naučićete kako da predstavite svoje preduzeće na najbolji način i privučete pažnju na sebe
 • Saznaćete kako da kreirate nalog i koji su saveti za njegovo kvalitetno održavanje
 • Saznaćete kako da povezujete My Business nalog sa Google AdWords oglasima
 • Upoznaćete kolege iz struke i razmeniti iskustva
 • Na kraju seminara dobićete sertifikat koji izdaje kompanija Forum Media

 

 

SEMINAR JE NAMENJEN:

Direktorima, samostalnim preduzetnicima, marketing stručnjacima, office menadžerima, zaposlenima u odeljenju marketinga, IT službi, Client servise službi, Customer Care službi i svima koji su zainteresovani za ovakav vid online promovisanja.

SADRŽAJ:

 1. Kako da predstavite preduzeće?
 2. Kreiranje naloga i održavanje
 3. Povezivanje My Business naloga sa GoogleAdWords oglasima
 4. Saveti za efikasno vođenje naloga
 5. Primeri iz prakse

Za drugog i svakog narednog polaznika iz vaše organizacije ostvarite popust od 10% od redovne cene seminara!

88 Rooms Hotel

Takovska 49,
Beograd 11000


Uplata po poslatoj profakturi mora biti izvršena najkasnije 3 dana pre dana održavanja seminara, ukoliko nije dogovoreno drugačije. Otkazivanje učešća je moguće najkasnije do pet radnih dana pre seminara. Učesnici koji posle ovog roka budu sprečeni da učestvuju na seminaru, biće u prilici da pošalju kolegu, u suprotnom nemaju mogućnost povraćaja novca. Zadržavamo pravo da otkažemo seminar i u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćeneNavedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećim licima.

 


Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas obavestili o novom terminu za izabranu edukaciju.
  Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:   Copyright © Forum Media d.o.o. | 2018