Menadžment i administracija

Seminar

Dostupni izvori finansiranja malih i srednjih preduzeća u Srbiji i regionu Zapadnog Balkana

15,600.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a)

Dostupni izvori finansiranja malih i srednjih preduzeća
u Srbiji i regionu Zapadnog Balkana

 

Najlakši put do sredstava za finansiranje malih i srednjih preduzeća

 

Mala i srednja preduzeća u Srbiji (MSP) susreću se sa velikim problemima u finansiranju njihovog daljeg rasta, a jedan od razloga je i činjenica da nisu dovoljno informisani o svim postojećim eksternim izvorima finansiranja.

Da li znate koji su Vam izvori finansiranja dostupni u zavisnosti od faze razvoja Vaše kompanije i na koji način možete dobiti ta sredstva? Poznajete li proceduru za dobijanje sredstava? Da li znate zbog čega aplikacije pojedinih MSP budu odbijene?

Da bi prevazišli navedene probleme, organizujemo seminar sa ciljem bolje pripreme MSP za finansiranje od strane poslovnih banaka i upoznavanja sa alternativnim izvorima finansiranja, pre svega putem dodatnog kapitala.

Kako biste rešili sve nedoumice, seminar će biti interaktivan sa predavačimastručnim konsultantima koji imaju veliko iskustvo u savetovanju MSP.

 Ovaj seminar Vam omogućava:

 • Pregled dostupnih izvora finansiranja
 • Utvrđivanje razvojne faze u kojoj se Vaše preduzeće nalazi sa konkretnim predlogom finansiranja
 • Interakciju sa predavačima i direktne odgovore na Vaša pitanja

 

KOME JE SEMINAR NAMENJEN?

Direktorima i vlasnicima mikro, malih i srednjih preduzeća, menadžerima u finansijskim sektorima, bankama, kao i svim ostalim zainteresovanim licima.

Teme koje ćemo obrađivati na seminaru:

 

 • Pregled dostupnih izvora finansiranja MSP u Srbiji i regionu Zapadnog Balkana (EU – IPARD, WBEDIF, COSME, fondovi Republike Srbije, komercijalne banke, PE i VC fondovi)
 • Poređenje dostupnih izvora finansiranja Srbije i drugih zemalja u regionu Zapadnog Balkana
 • Osnovne karakteristike, dobre i loše strane pojedinačnih izvora finansiranja
 • Formiranje pravog miksa finansiranja prilagođenog razvojnoj fazi u kojoj se kompanija nalazi
 • Priprema kompanije za uvođenje partnera putem dokapitalizacije

 

Svim prijavljenim učesnicima seminara nudimo poseban popust od 20% za kupovinu priručnika „Obaveze i odgovornosti direktora“!

Za drugog i svakog narednog polaznika iz vaše organizacije ostvarite popust od 10% od redovne cene seminara!

88 Rooms Hotel

Takovska 49,
Beograd 11000


Uplata po poslatoj profakturi mora biti izvršena najkasnije 3 dana pre dana održavanja seminara, ukoliko nije dogovoreno drugačije. Otkazivanje učešća je moguće najkasnije do pet radnih dana pre seminara. Učesnici koji posle ovog roka budu sprečeni da učestvuju na seminaru, biće u prilici da pošalju kolegu, u suprotnom nemaju mogućnost povraćaja novca. Zadržavamo pravo da otkažemo seminar i u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćene. Kupcima Priručnika se tromesečnim ažuriranjem obezbeđuje visok nivo informisanosti i sigurnosti u poslovanju. Cena ažuriranja zavisi od obima. Ažuriranje niste u obavezi da prihvatite, a odjavljivanje sa liste primalaca možete izvršiti pisanim putem, slanjem dopisa. U slučaju da se kupac Priručnika odjavi sa liste primalaca ažuriranja, izdavač ne preuzima nikakvu odgovornost za aktuelnost sadržaja i usklađenost materijala sa važećim propisima. Potpisivanjem ove prijave prihvatate uslove koji su gore navedeni. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećim licima.

Preporučujemo:


Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas obavestili o novom terminu za izabranu edukaciju.
  Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:   Copyright © Forum Media d.o.o. | 2018