fbpx

Menadžment i administracija

Seminar

Copywriting – online interaktivna radionica

7,800.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a)

Datum: 28.04.2021, 10:00 -12:00 h
Mesto održavanja: Online
Količina:

Kakav je prvi utisak koji ostavljate?

Za drugi, retko kada imate šansu.

 

Prosečan korisnik interneta provede svega nekoliko sekundi na Vašem sajtu, stranici, reklami, pre nego što donese odluku da li će otići dalje ili ostati tu.

Pravilan odabir reči, ton koji ćete koristiti, pismo za koje se odlučite, apsolutno svako slovo ima svoju ulogu koja treba da od posetioca stvori kupca.

U saradnji sa iskusnim kopirajterom, konsultantom i trenerom u oblasti kreiranja različitih marketinških sadržaja organizujemo online radionicu uživo, na kojoj ćete dobiti odgovore:

  • Koji su elementi i formati efikasnog copy-ja
  • Kako da napišete uverljiv copy koji će na najbolji mogući način predstavljati Vas i Vaš brend
  • Kako da se obratite ljudima tako da će oni voleti da kupuju ono što Vi prodajete

KOME JE SEMINAR NAMENJEN:

Rukovodiocima, izvršnim menadžerima i članovima timova iz sektora marketinga, prodaje, advertajzinga, odnosa sa javnošću, internih i eksternih komunikacija, brend menadžerima, tim liderima, office menadžerima, poslovnim sekretarima, ličnim asistentima, kao i svima koji su u svojim kompanijama zaduženi za kreiranje sadržaja i pisanje u marketinške ržaja i pisanje u marketinške, reklamne, prodajne ili informativne svrhe.

Važno: Online seminar pratite uživo putem sopstvenog računara / tableta / pametnog telefona, tako da ne morate napuštati radno mesto ili dom.Omogućena je neprekidna interakcija i postavljanje pitanja (uključivanjem u uživo prenos ili pismeno). Nije potrebna dodatna instalacija. Svoja pitanja možete poslati mejlom i pre početka seminara, kako bismo teme prilagodili Vašim konkretnim potrebama, a odgovore ćete dobiti tokom trajanja online seminara.

TEME ONLINE SEMINARA:

Poseban poklon!

Kao poseban poklon, polaznici online radionice dobijaju GRATIS praktičnu skriptu u PDF formatu Copywriting – veština pisanja u marketinške svrhe nakon održanog treninga!

  • Definisanje osnovne strukture copywriting teksta
  • Zakonitosti copywriting-a: formatiranje teksta
  • Pisanje efektnih naslova
  • Osnove informativnog pisanja
  • Storytelling – pričanje priča u marketinške svrhe
  • Call-To-Action – poziv na akciju – usmerite sadržaj ka prodaji
  • Kreiranje strategije sadržaja

 

SEMINAR JE NAMENJEN:

Rukovodiocima, izvršnim menadžerima i članovima timova iz sektora marketinga, prodaje, advertajzinga, odnosa sa javnošću, internih i eksternih komunikacija, brend menadžerima, tim liderima, office menadžerima, poslovnim sekretarima, ličnim asistentima, kao i svima koji su u svojim kompanijama zaduženi za kreiranje sadržaja i pisanje u marketinške, reklamne, prodajne ili informativne svrhe.

Za drugog i svakog narednog polaznika iz vaše organizacije ostvarite popust od 10% od redovne cene seminara!

Osnovna kotizacija obuhvata: predavanja, materijal sa predavanja i sertifikat o pohađanju seminara.

Uplata po poslatoj profakturi mora biti izvršena najkasnije 3 dana pre dana održavanja online seminara, ukoliko nije drugačije dogovoreno. Otkazivanje učešća je moguće najkasnije do pet radnih dana pre online seminara. Učesnici koji posle ovog roka budu sprečeni da učestvuju na online seminaru, biće u prilici da ih zameni kolega, u suprotnom nemaju mogućnost povraćaja novca. Zadržavamo pravo da otkažemo online seminar i u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćene. Potpisivanjem ove prijave prihvatate uslove koji su gore navedeni. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećim licima.

Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:Copyright © Forum Media d.o.o. | 2018