Javne nabavke

Seminar

Priprema i objava javne nabavke radova u otvorenom postupku na portalu javnih nabavki

15,600.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a)

Predavač:

Šta je neophodno pripremiti i o čemu je potrebno voditi računa pre samog pokretanja javne nabavke? Koja dokumenta treba da pripremite pre nego pristupite Portalu za javne nabavke i kako to da uradite bez greške? Postupak pripreme se umnogome razlikuje u odnosu na vrstu postupka kao i vrstu nabavke.

Na interaktivnom online seminaru uživo biće sproveden otvoreni postupak za nabavku radova – korak po korak do objavljivanja javnog poziva. Greške se u praksi najčešče javljaju prilikom unosa podataka na portal, te je važno da unapred znate koje su to greške, kako biste ih predupredili.

Saznajte na seminaru koje greške mogu da se isprave kasnije, i kako to da uradite!

Odgovore na ova i druga konkretna pitanja dobićete na interaktivnom online seminaru uživo od stručnog predavača sa velikim iskustvom u sprovođenju postupaka javnih nabavki.

Online seminar je namenjen svim naručiocima i ponuđačima, kao i svima zainteresovanim za nabavku radova na Portalu za javne nabavke.

Važno: Online seminar pratite uživo putem sopstvenog računara / tableta / pametnog telefona, tako da ne morate napuštati radno mesto ili dom. Omogućena je neprekidna interakcija i postavljanje pitanja (uključivanjem u uživo prenos ili pismeno). Nije potrebna dodatna instalacija.

TEME ONLINE SEMINARA:

 • Kako pripremiti javnu nabavku pre pristupa Portalu za javne nabavke
 • Portal javnih nabavki – kako objaviti nabavku radova na portalu
 • Uvodni deo, šta je potrebno pripremiti i definisati pre pokretanja javne nabavke
 • Portal – korak po korak do objavljivanja javnog poziva
 • Greške prilikom unosa podataka na portal i kako ispraviti.
 • Odgovori na pitanja polaznika – postavite Vaše pitanje prilikom prijave na online seminar uživo i dobićete odgovor na seminaru

Za drugog i svakog narednog polaznika iz Vaše organizacije ostvarite popust od 10% od redovne cene seminara!

Cena seminara sa priručnikom: 27.430,00 RSD + PDV (30% popusta na novi Priručnik o javnim nabavkama)

 Osnovna kotizacija obuhvata: predavanja, materijal sa predavanja i sertifikat o pohađanju seminara.

Kako bi bila obezbeđena najbolja interaktivnost učesnika i praktičan pristup temama, broj učesnika je ograničen.

Uplata po poslatoj profakturi mora biti izvršena najkasnije 3 dana pre dana održavanja online seminara. Otkazivanje učešća je moguće najkasnije do pet radnih dana pre online seminara. Učesnici koji posle ovog roka budu sprečeni da učestvuju na online seminaru, biće u prilici da pošalju kolegu, u suprotnom nemaju mogućnost povraćaja novca. Zadržavamo pravo da otkažemo online seminar i u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćene. Kupcima Priručnika se tromesečnim ažuriranjem obezbeđuje visok nivo informisanosti i sigurnosti u poslovanju. Cena ažuriranja zavisi od obima. Ažuriranje niste u obavezi da prihvatite, a odjavljivanje sa liste primalaca možete izvršiti pisanim putem, slanjem dopisa. U slučaju da se kupac Priručnika odjavi sa liste primalaca ažuriranja, izdavač ne preuzima nikakvu odgovornost za aktuelnost sadržaja i usklađenost materijala sa važećim propisima. Potpisivanjem ove prijave prihvatate uslove koji su gore navedeni. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećim licima.

Preporučujemo:


Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas obavestili o novom terminu za izabranu edukaciju.
  Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:   Copyright © Forum Media d.o.o. | 2018