Javne nabavke

Konferencija

NA KORAK DO PRIMENE NOVOG ZAKONA O JAVNIM NABAVKAMA – 2020

14,500.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a)

Datum: 29.04.2020. 10-14h
Mesto održavanja: Hotel Mona Plaza, Solunska 21, Beograd
Količina:

Pozivamo Vas na konferenciju iz oblasti javnih nabavki na kojoj ćete od članova radne grupe za izradu nacrta Zakona o javnim nabavkama, ali i stručnih predavača iz Uprave za javne nabavke, Republičke komisije za zaštitu prava ponuđača i advokata, dobiti informacije o promenama koje nas očekuju, kao i kako će nova regulativa uticati na Vaš rad. Kao polaznik konferencije ćete dobiti odgovore i na pitanja koja možete poslati mejlom pre konferencije.

Konferencija je prilika da se upoznate, prepoznate ali i sagledate različite probleme i izazove u oblasti javnih nabavki koji nas očekuju u primeni. Bićete u prilici da ostvarite kontakt sa brojnim kolegama iz prakse, kao i kvalitetnu razmenu iskustva i priliku za nova poslovna umrežavanja

Na konferenciju pozivamo:

Ponuđače, naručioce, lica odgovorna za javne nabavke, lica odgovorna za sačinjavanje ponuda, službenike za javne nabavke, direktore i vlasnike kompanija, sve ostale koji učestvuju u postupku javnih nabavki ili su zainteresovani za oblast javnih nabavki.

Prijavite se za učešće na konferenciji do 22.03. 2020. i ostvarite dodatni popust!

Napomena: Učesnicima konferencije obezbeđujemo i 20% popusta na novi Priručnik o javnim nabavkama – u potpunosti usklađen sa novim Zakonom o javnim nabavkama.

09:30 – 10:00 
Piće dobrodošlice i registracija
10:00 – 10:15 
Uvodni deo i otvaranje konferencije
10:15 – 11:15 

Kriterijumi za dodelu ugovora i izmene ugovora o javnoj nabavci prema novom Zakonu o javnim nabavkama

Dragan Cvijić, Rukovodilac grupe za nadzor postupaka javnih nabavki u Upravi za javne nabavke

11:15 – 11:20
Pauza
11:20 – 12:00 

Kriterijumi za izbor privrednih subjekata prema novom Zakonu o javnim nabavkama

Miloš Jović, ekspert za javne nabavke, član radne grupe za izradu nacrta Zakona o javnim nabavkama i rukovodilac grupe za razvoj sistema javnih nabavki u Upravi za javne nabavke

12:00 – 13:00 
Ručak u restoranu hotela Mona Plaza
13:00 – 13:40 

Postupak zaštite prava po novom Zakonu o javnim nabavkama (obaveze naručioca, aktivna legitimacija, rokovi, kažnjavanja)

Jasmina Milenković, član Republičke komisije za zaštitu prava ponuđača i član Pregovaračke grupe za pregovaračko poglavlje 5 – javne nabavke

13:40 – 13:45 
Pauza
13:45 – 14:45 

Panel diskusijaOčekivanja od novog Zakona o javnim nabavkama, prednosti, nedostaci

učesnici: Miloš Jović, Jasmina Milenković, Dragan Cvijić, Dušan Garašanin, Ognjen Božović

14:45 – 14:55 
Nagradna igra
14:55 – 15:00 
Zatvaranje konferencije

Za drugog i svakog narednog polaznika iz vaše organizacije ostvarite popust od 10% od redovne cene konferencije!

Uplata po poslatoj profakturi mora biti izvršena najkasnije 7 dana pre dana održavanja konferencije. Otkazivanje učešća je moguće najkasnije do deset radnih dana pre konferencije. Učesnici koji posle ovog roka budu sprečeni da učestvuju na konferenciji, biće u prilici da pošalju kolegu, u suprotnom nemaju mogućnost povraćaja novca. Zadržavamo pravo da otkažemo konferenciju i u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćene. Potpisivanjem ove prijave prihvatate uslove koji su gore navedeni. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećim licima.

Mona Plaza Hotel

Solunska 21,
11000 Beograd


Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:© Forum Media d.o.o. | 2018