Informacione tehnologije

Seminar

Prilagođavanje vebsajtova i online poslovanja novom Zakonu o zaštiti podataka o ličnosti

15,600.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a)

Predavač:

Kako primeniti Zakon o zaštiti podataka o ličnosti, a da on ne ugrozi online poslovanje Vaše kompanije?

 

Novi Zakon o zaštiti podataka o ličnosti koji je usvojen 9. novembra, stvorio je mnogobrojne nedoumice u vezi sa njegovom primenom, a posebno u sferi marketinga po pitanju adekvatnog kreiranja Pravila privatnosti, njenom sadržinom, obavezne saglasnosti i načina prikupljanja podataka koji su za marketare od ogromnog značaja.

  • U kojim situacijama vebsajtovi moraju imati Pravila privatnosti i šta obuhvataju?
  • Koja je razlika između Saglasnosti za obradu i Pravila privatnosti?
  • Kada je potrebno pribaviti posebnu saglasnost za prikupljanje podataka i na koji način?
  • Kako pribaviti saglasnost za online obradu podataka?
  • Na koji način se postiže bezbednost obrade podataka preko vebsajta?

 

 Na ovom seminaru ćete, između ostalog, saznati više o:

  • Obavezama i odgovornostima rukovaoca i obrađivača podataka o ličnosti u skladu sa odredbama Zakona

 o zaštiti podataka o ličnosti

  • Zakonski usklađenoj formi Pravila privatnosti za vebsajtove
  • Načinima za dobijanje obavezne saglasnosti i daljeg procesa tretiranja podataka o ličnosti

 NAPOMENA: Polaznici seminara će nakon predavanja biti u mogućnosti da sami kreiraju Pravila privatnosti za   potrebe svoje kompanije.

TEME SEMINARA:

  • Najvažniji zahtevi Zakona o zaštiti podataka koje treba ispoštovati
  • Uskladite svoje vebsajtove sa novim Zakonom o zaštiti podataka
  • U kojim situacijama vebsajt mora imati Pravila privatnosti
  • Zbog čega su važna Pravila privatnosti na vebsajtu
  • Šta moraju da sadrže Pravila privatnosti
  • Koja je razlika između Saglasnosti za obradu i Pravila privatnosti
  • Forma saglasnosti
  • Forma Pravila privatnost
  • Na kom jeziku je potrebno kreirati pravila privatnosti u internet poslovanju
  • Kada je potrebno pribaviti posebnu saglasnost za prikupljanje podataka i na koji način
  • Prava posetioca vebsajta/korisnika usluga i obaveze korisnika informacija
  • Kada je potrebno i na koji način pribaviti saglasnost za obradu  podataka online
  • Primeri iz prakse
  • Bezbednost obrade podataka preko vebsajta
  • Preporuke za prikupljanje i obradu podataka preko vebsajtova u skladu sa novim Zakonom

 

SEMINAR JE NAMENJEN:

Direktorima i vlasnicima kompanija, direktorima marketinga, marketing menadžerima, zaposlenima u marketingu, licima odgovornim za bezbednost i zaštitu podataka, licima odgovornim za upravljanje podacima o ličnosti, rukovodiocima i zaposlenima u IT službi, službi za bezbednost informacionog sistema i službi za upravljanje kontinuitetom poslovanja, licima odgovornim za zaštitu poslovnih informacija i upravljanje operativnim rizicima, pravnicima sa uvidom u zaštitu podataka o ličnosti i svima ostalima koji učestvuju u prikupljanju i obradi podataka o ličnosti za potrebe sektora marketinga.

Envoy Conference Centar

Gospodar Jevremova 47, Beograd 11000


Kao polaznik seminara iskoristite poseban popust od 10% za kupovinu kontrolne mape „Vodič za GDPR – primena zakonske regulative, modeli dokumenata i sudska praksa“, sa objašnjenjima, uputstvima, modelima pravilnika i zahteva u Word formatu koje možete brzo i lako prilagoditi svojim konkretnim potrebama.

Za drugog i svakog narednog polaznika iz vaše organizacije ostvarite popust od 10% od redovne cene seminara!

Uplata po poslatoj profakturi mora biti izvršena najkasnije 3 dana pre dana održavanja seminara, ukoliko nije dogovoreno drugačije. Otkazivanje učešća je moguće najkasnije do pet radnih dana pre seminara. Učesnici koji posle ovog roka budu sprečeni da učestvuju na seminaru, biće u prilici da pošalju kolegu, u suprotnom nemaju mogućnost povraćaja novca. Zadržavamo pravo da otkažemo seminar i u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćene. Zadržavamo pravo promene lokacije održavanja seminara u slučaju manjeg broja prijava. Potpisivanjem ove prijave prihvatate uslove koji su gore navedeni. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećim licima.

Preporučujemo:


Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas obavestili o novom terminu za izabranu edukaciju.








Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:







© Forum Media d.o.o. | 2018