Finansije i porezi

Seminar

Upravljanje novčanim tokovima

7,800.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a)

Datum: 21.08.2020, 10:00-12:00h
Mesto održavanja: Online
Predavač:
Količina:

Novčani tok – kako zadržati novac pod kontrolom?

 

Novčani tok i njegovo planiranje presudni su za održivo poslovanje. U kriznim trenucima, veoma je važno da se plan gotovine donosi i na kraće vremenske intervale pa čak i na period od mesec dana i manje. Korišćenjem podataka iz izveštaja o novčanim tokovima menadžment može menjati poslovne odluke i planove koji direktno utiču na uspešnost poslovanja.

Imajući u vidu važnost upravljanja novčanim tokovima u vreme krize, organizujemo online seminar sa predavačem koji poseduje više od 15 godina iskustva u ovoj oblasti.

Na online seminaru saznaćete:

 • Kako možete pratiti i planirati likvidnost
 • Kako da računate, pratite i odredite optimalan iznos working capital-a
 • Koje su procedure za praćenje i organizaciju poslovanja zaliha, kupaca i dobavljača
 • Koji su potencijali za rast ili održavanje zdravog sistema unutar kompanija
 • Koji su praktični predlozi za upravljanje likvidnošću

Online seminar možete pratiti na svom računaru ili mobilnom telefonu – na radnom mestu ili kod kuće.

Svoja pitanja možete postavljati u interakciji sa predavačem ili nam ih možete poslati mejlom pre početka seminara, kako bismo teme prilagodili Vašim konkretnim potrebama, a odgovore ćete dobiti tokom trajanja online seminara.

TEME NA ONLINE SEMINARU:

 • Koji elementi utiču na novčani tok, kako pratiti i planirati likvidnost Working capital, objašnjenje i kako ga računati i pratiti, i kako odrediti optimalni iznos – kako uticati na visinu ovog pokazatelja
 • Praćenje i kontrola likvidnosti i zaliha (vrednovanje zaliha, finansijski tretman sporo obrtnih zaliha i zastarelih zaliha), procedure za praćenje i organizaciju poslovanja zaliha, kupaca i dobavljača
 • Ročna usklađenost potraživanja i obaveza, njihovo praćenje i merenje, uticaj na novčani tok
 • Globalni i interni rizici u poslovanju
 • Potencijalni odgovori na uticaj krize na pojedinačnim preduzećima
 • Potencijali rasta ili održavanja zdravog sistema unutar kompanije
 • Likvidnost u vreme krize
 • Praktični predlozi i primeri kako upravljati likvidnošću

Za drugog i svakog narednog polaznika iz Vaše organizacije ostvarite popust od 10 % od redovne cene online seminara!

Cena online seminara sa zbirkom: 19.410,00 RSD + PDV (10% popusta na „Zbirku obrazaca za efikasno upravljanje funkcijama kontrolinga: finansijsko planiranje, analizu i izveštavanje”)

Osnovna kotizacija obuhvata: predavanja, materijal sa predavanja, sertifikat o pohađanju online seminara i posluženje.

 

Uplata po poslatoj profakturi mora biti izvršena najkasnije 3 dana pre dana održavanja online seminara, ukoliko nije dogovoreno drugačije. Otkazivanje učešća je moguće najkasnije do pet radnih dana pre online seminara. Učesnici koji posle ovog roka budu sprečeni da učestvuju na online seminaru, biće u prilici da ih zameni kolega, u suprotnom nemaju mogućnost povraćaja novca. Zadržavamo pravo da otkažemo online seminar i u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćene. Kupcima Zbirke se tromesečnim ažuriranjem obezbeđuje visok nivo informisanosti i sigurnosti u poslovanju. Cena ažuriranja zavisi od obima. Ažuriranje niste u obavezi da prihvatite, a odjavljivanje sa liste primalaca možete izvršiti pisanim putem, slanjem dopisa. U slučaju da se kupac Zbirke odjavi sa liste primalaca ažuriranja, izdavač ne preuzima nikakvu odgovornost za aktuelnost sadržaja i usklađenost materijala sa važećim propisima. Potpisivanjem ove prijave prihvatate uslove koji su gore navedeni. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećim licima.

Preporučujemo:

Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:© Forum Media d.o.o. | 2018