Finansije i porezi

Priručnik sa portalom

Poreske olakšice, oslobođenja i druge poreske pogodnosti

16,900.00 din.23,500.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a i troškova distribucije proizvoda)

Očisti
Količina:

NOVO!!!

PRIRUČNIK SA PORTALOM – Posebno pripremljen za privrednike, direktore i zaposlene

 u poreskom i finansijskom sektoru!

 

Od Vas se očekuje kontinuirano praćenje poreskih propisa i brza primena istih, često bez prethodne pripreme i uz zaprećene visoke kazne u slučaju nepostupanja.

S druge strane naš fiskalni sistem Vam omogućava i uštedu novca ukoliko pravovremeno i na propisan način iskoristite različite poreske pogodnosti: olakšice, oslobođenja, podsticaje, kredite, mogućnost izbegavanja dvostrukog oporezivanja itd.

Često ste odustajali od korišćenja poreskih oslobođenja i olakšica zbog nedostatka vremena ili zbog nepoznavanja postupka? Zbog oprečnih informacija koje ste dobijali od kolega bili ste u zabludi oko ostvarivanja prava na poreski podsticaj ili kredit, jer ste mislili da nemate prava na njih? Da li ste upoznati sa novinama u vezi sa poreskim pogodnostima i da li imate nedoumice oko njihovog ostvarivanja?

Naš novi priručnik sa portalom Vam omogućava da na vreme budete informisani o svim poreskim povoljnostima i ostalim poreskim novinama važnim za Vaše poslovanje, jer sadrži precizne smernice i uputstva kako da ostvarite pogodnosti, rokove, mišljenja i savete stručnjaka i autora iz Ministarstva finansija i revizorske kuće.

Uz štampano izdanje priručnika dobijate i portal koji sadrži: najnovije i ažurne informacije, stručne tekstove, propise, mišljenja, smernice i odgovore na Vaša pitanja.

 

Priručnik sa portalom Vam obezbeđuje:Sigurno i lakše ostvarivanje poreskih pogodnosti uz kontinuirano praćenje zakonske regulative i praktične primene propisa uz savetovanje, mišljenja i stručne tekstove autora

Konkretna rešenja za Vaše nedoumice kroz mogućnost postavljanja pitanja i dobijanja odgovora u kratkom roku od strane autora iz Ministarstva finansija i konsultanata iz revizorske kuće LeitnerLeitner Srbija

Uštedu vremena – redovno izveštavanje o svim aktuelnim informacijama na jednom mestu i uz redovno ažuriranje priručnika i portala dobijaćete najnovije informacije u skladu sa izmenama zakonske regulative i poreskom praksom

Posebne pogodnosti poslovnog izdanja:

  • Dostupnost priručnika 24 časa svakog dana u nedelji
  • Pristup priručniku gde god se nalazili sa Vašeg desktop ili laptop računara ili pametnog telefona
  • Brzo i jednostavno pronađite sve neophodne informacije pomoću praktične pretrage
  • Mogućnost većeg broja korisnika iz iste firme

SADRAŽAJ PRIRUČNIKA

  1. PORESKI POSTUPAK I ADMINISTRACIJA
  2. PORESKE POGODNOSTI SA STANOVIŠTA ZAKONA O POREZU NA DOBIT PRAVNIH LICA
  3. PORESKI PODSTICAJI SA STANOVIŠTA  ZAKONA O POREZU NA DOHODAK GRAĐANA I ZAKONA O DOPRINOSIMA ZA OBAVEZNO SOCIJALNO OSIGURANJE
  4. PORESKE POGODNOSTI SA ASPEKTA ZAKONA O POREZU NA DODATU VREDNOST
  5. DVOSTRUKO OPOREZIVANJE

 

Sadržaj portala: baza propisa, aktuelnosti, obrasci spremni za upotrebu, primeri izveštaja, poreske prijave, stručni komentari propisa, službena mišljenja i pitanja pretpatnika sa odgovorima.

Komplet – Priručnik sa portalom. Kupovinom priručnika naručujete tromesečna ažuriranja koja obezbeđuju visok nivo informisanosti za sve zakonske i druge sadržinske promene, čija će cena zavisiti od obima dobijenog materijala. Ukoliko, iz bilo kojih razloga, ne budete želeli ažuriranje možete ga otkazati u bilo kom trenutku pisanim putem ili nam vratiti dobijeno ažuriranje u roku od 14 dana od dana prijema pošiljke. Po prijemu Vašeg pisanog zahteva, obrisaćemo Vas sa liste primalaca ažuriranih proizvoda. U slučaju otkazivanja ažuriranog izdanja priučnika, izdavač ne preuzima odgovornost za aktuelnost sadržaja ili njegovu usklađenost sa zakonskim ili drugim propisima. Podaci koje ste naveli u porudžbenici mogu se upotrebiti u našim promotivnim aktivnostima i ni u kakvom slučaju neće biti prosleđeni niti deljeni sa trećim licima. Vaše podatke po Vašem zahtevu možemo promeniti ili izbrisati.

Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:© Forum Media d.o.o. | 2018