Finansije i porezi

Seminar

MINI-GRANT program

15,600.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a)

Pripremite se za novi konkurs programa Fonda za inovacionu delatnost!

Konkurs otvoren do 31.12.2019!

 

Minigrant program Fonda za Inovacionu delatnost je program namenjen mikro, malim i srednjim preduzećima koji se dodeljuje u iznosu do 80.000 EUR.

Ovoga puta, Konkurs je otvoren i za timove koji razvijaju inovativne proizvode, sa obavezom otvaranja preduzeća u slučaju dobijanja sredstava.

Na našem novom seminaru koji organizujemo sa dobitnicima programa Minigrants, fonda za inovativnu delatnost, saznajte kako da predstavite biznis plan u svim relevantnim aspektima na projektni način, kako da istražite konkurenciju i napravite finansijsku analizu projekta.

Detaljno ćemo obraditi svaki aspekt prijave i prelaziti pitanje po pitanje koje se nalazi u prijavi, za svaki segment pojedinačno.

 

Na seminaru ćete:

  • Dobiti pomoć u premošćavanju raskoraka od razvoja i istraživanja do komercijalizacije preduzetničkih inovativnih ideja
  • Raditi u maloj grupi gde ćete ostvariti interakciju sa predavačima i razrešiti nedoumice kroz dobijanje odgovora i saveta
  • Umrežavanje sa polaznicma koji imaju slična interesovanja

TEME SEMINARA:

Koji tip inovacija se finansira iz Mini grant šeme i na koji način se one predstavljaju

Najčešće greške u koncipiranju i pisanju projekta

Budžetiranje i kreacija aktivnosti projekata

Način evaluacije projekata

Heritage Hotel

Mije Kovačevića 7, Beograd 11000


Za drugog i svakog narednog polaznika iz Vaše organizacije ostvarite popust od 10% od redovne cene seminara!

Prijavljenim učesnicima seminara obezbeđujemo poseban popust od 20% za priručnik “Korak po korak do bespovratnih sredstava iz EU fondova”.  

Uplata po poslatoj profakturi mora biti izvršena najkasnije 3 dana pre dana održavanja seminara. Otkazivanje učešća je moguće najkasnije do pet radnih dana pre seminara. Učesnici koji posle ovog roka budu sprečeni da učestvuju na seminaru, biće u prilici da pošalju kolegu, u suprotnom nemaju mogućnost povraćaja novca. Zadržavamo pravo da otkažemo seminar i u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćene. Kupcima Priručnika se tromesečnim ažuriranjem obezbeđuje visok nivo informisanosti i sigurnosti u poslovanju. Cena ažuriranja zavisi od obima. Ažuriranje niste u obavezi da prihvatite, a odjavljivanje sa liste primalaca možete izvršiti pisanim putem, slanjem dopisa. U slučaju da se kupac Priručnika odjavi sa liste primalaca ažuriranja, izdavač ne preuzima nikakvu odgovornost za aktuelnost sadržaja i usklađenost materijala sa važećim propisima. Potpisivanjem ove prijave prihvatate uslove koji su gore navedeni. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećim licima.

Preporučujemo:


Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas obavestili o novom terminu za izabranu edukaciju.
Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:© Forum Media d.o.o. | 2018