Finansije i porezi

Seminar

H2020 SME Instrument faza 1

15,600.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a)

Pripremite se za novi konkurs programa H2020

u skladu sa novim zahtevanim kriterijumima!

 

H2020 SME instrument, faza 1 je program namenjen mikro, malim i srednjim preduzećima sa fiksnim iznosom od 50.000 EUR. Prolaskom kroz fazu 1 stičete veliku prednost pri odabiru finansiranih projekata iz SME Instrument faze 2 u kojoj se može dobiti i do 2.5 miliona EUR!

Na našem seminaru koji organizujemo sa dobitnicima programa Horizon 2020 SME Instrument faze 1, saznaćete:

  • kako da predstavite biznis plan u svim relevantnim aspektima na projektni način,
  • kako da istražite konkurenciju i napravite finansijsku analizu projekta,
  • kako prilagoditi predlog projekta u skladu sa aktuelnim promenama i povećati šansu za dobijanje sredstava.

Poseban benefit za polaznike seminara:

Na seminaru ćemo detaljno obraditi promene u vezi sa SME Instrument programom, kao i svaki aspekt prijave, prelazeći pitanje po pitanje koje se nalazi u prijavi, za svaki segment pojedinacno

  • H2020 SME Instrument faza 1 ima za cilj da podrži preduzetničke ideje koje pokazuju visok stepen razvoja, rasta i internacionalizacije i koje uključuju visoki nivo rizika i inovacija.
  • Pored finansija, preduzetnicima se pruža pomoć u premošćavanju raskoraka od razvoja i istraživanja do komercijalizacije preduzetničkih inovativnih ideja.

Teme seminara:

  1. Koji tip inovacija se finansira iz projekata EU i na koji  način se one predstavljaju
  2. Najčešće greške u koncipiranju i pisanju projekta
  3. Innovation management
  4. Način evaluacije projekata

 

SEMINAR JE NAMENJEN:

Mikro,malim i srednjim preduzećima, kao i svima koji su zainteresovani da saznaju na koji način mogu da odgovore zahtevima apliciranja na H2020 SME Instrument faza 1 i kako da izbegnu greške pri konkurisanju.

Falkensteiner Hotel Belgrade

Bulevar Mihajla Pupina 10k,
Beograd 11000


Kao polaznik seminara iskoristite poseban popust od 20% za kupovinu priručnika „Korak po korak do bespovratnih sredstava iz EU fondova“!

 

Za drugog i svakog narednog polaznika iz vaše organizacije ostvarite popust od 10% od redovne cene seminara!

Uplata po poslatoj profakturi mora biti izvršena najkasnije 3 dana pre dana održavanja seminara. Otkazivanje učešća je moguće najkasnije do pet radnih dana pre seminara. Učesnici koji posle ovog roka budu sprečeni da učestvuju na seminaru, biće u prilici da pošalju kolegu, u suprotnom nemaju mogućnost povraćaja novca. Zadržavamo pravo da otkažemo seminar i u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćene. Kupcima Priručnika se tromesečnim ažuriranjem obezbeđuje visok nivo informisanosti i sigurnosti u poslovanju. Cena ažuriranja zavisi od obima. Ažuriranje niste u obavezi da prihvatite, a odjavljivanje sa liste primalaca možete izvršiti pisanim putem, slanjem dopisa. U slučaju da se kupac Priručnika odjavi sa liste primalaca ažuriranja, izdavač ne preuzima nikakvu odgovornost za aktuelnost sadržaja i usklađenost materijala sa važećim propisima. Potpisivanjem ove prijave prihvatate uslove koji su gore navedeni. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećim licima.

Preporučujemo:


Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas obavestili o novom terminu za izabranu edukaciju.
Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:© Forum Media d.o.o. | 2018