Finansije i porezi

Seminar

H2020 SME Instrument faza 1

15,600.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a)

Pripremite se za novi konkurs programa H2020!

 

H2020 SME instrument, faza 1 je program namenjen mikro, malim i srednjim preduzećima sa fiksnim iznosom od 50.000 EUR. Interesantna činjenica je da prolazak kroz fazu 1 pre H2020 SME Instrument faze 2 (u kojoj se može tražiti do 2.5 miliona EUR) donosi veliku prevagu u odabiru finansiranih projekata u fazi 2.

Rezultati faze 1 ocenjuju se u toku evaluacije prijave za fazu 2, tako da preduzeća koja nisu prosle fazu 1 na tom pitanju ne dobijaju poene a samim tim, gotovo nikada ne prolaze!

 

Na našem novom seminaru koji organizujemo sa dobitnicima programa Horizon 2020 SME Instrument faze 1, saznajte kako da predstavite biznis plan u svim relevantnim aspektima na projektni način, kako da istražite konkurenciju i napravite finansijsku analizu projekta.

Detaljno ćemo obraditi svaki aspekt prijave i prelaziti pitanje po pitanje koje se nalazi u prijavi, za svaki segment pojedinacno.

  • H2020 SME Instrument faza 1 ima za cilj da podrži preduzetničke ideje koje pokazuju visok stepen razvoja, rasta i internacionalizacije i koje uključuju visoki rizik i inovativne ideje.
  • Pored finansija, preduzetnicima se pruža pomoć u premošćavanju raskoraka od razvoja i istraživanja do komercijalizacije preduzetničkih inovativnih ideja.

Teme seminara

 

  • Koji tip inovacija se finansira iz projekata EU i na koji način se one predstavljaju
  • Najcesce greske u koncipiranju i pisanju projekta
  • Innovation management
  • Nacin evaluacije projekata
88 Rooms Hotel

Takovska 49, Beograd 11000


Kao polaznik seminara iskoristite poseban popust od 20% za kupovinu priručnika „Korak po korak do bespovratnih sredstava iz EU fondova“!

Za drugog i svakog narednog polaznika iz vaše organizacije ostvarite popust od 10% od redovne cene seminara!

Komplet – Priručnik sa CD-om (programski paket za operativni sistem WINDOWS). Kupovinom priručnika naručujete tromesečna ažuriranja koja obezbeđuju visok nivo informisanosti za sve zakonske i druge sadržinske promene, čija će cena zavisiti od obima dobijenog materijala. Ukoliko, iz bilo kojih razloga, ne budete želeli ažuriranje možete ga otkazati u bilo kom trenutku pisanim putem ili nam vratiti dobijeno ažuriranje u roku od 14 dana od dana prijema pošiljke. Po prijemu Vašeg pisanog zahteva, obrisaćemo Vas sa liste primalaca ažuriranih proizvoda. U slučaju otkazivanja ažuriranog izdanja priučnika, izdavač ne preuzima odgovornost za aktuelnost sadržaja ili njegovu usklađenost sa zakonskim ili drugim propisima. Podaci koje ste naveli u porudžbenici mogu se upotrebiti u našim promotivnim aktivnostima i ni u kakvom slučaju neće biti prosleđeni niti deljeni sa trećim licima. Vaše podatke po Vašem zahtevu možemo promeniti ili izbrisati.

Preporučujemo:


Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas obavestili o novom terminu za izabranu edukaciju.
Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:© Forum Media d.o.o. | 2018