fbpx

Finansije i porezi

Seminar

Aktuelnosti u deviznom poslovanju

15,600.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a i troškova distribucije proizvoda)

Datum: 21.04.2021, 10.00-14.00h
Mesto održavanja: Online
Količina:

Saznajte više o: načinu i uslovima obavljanja platnog prometa sa elementom inostranosti, o postupku pribavljanja odobrenja za držanje deviza, o izveštavanju i ostalim aktuelnustima u oblasti deviznog poslovanja našem interaktivnom online seminaru.

 

Imaćete priliku da razrešite nedoumice i dobijete savete od predavača – rukovodioca Grupe za platni sistem i nebankarske finansijske institucije u Sektoru za finansijski sistem Ministarstva finansija.

 

KOME JE SEMINAR NAMENJEN:

Vlasnicima kompanija koje se bave uvozom i izvozom, pravnim licima koja posluju sa inostranstvom, zaposlenima u finansijskom, spoljnotrgovinskom i deviznom sektoru, generalnim i izvršnim menadžerima, zaposlenima u bankarskom sektoru, rukovodiocima sektora finansija, knjigovođama, savetnicima, finansijskim konsultantima, kao i svima koji žele da se detaljnije upoznaju sa deviznim poslovanjem.

Online seminar možete pratiti na svom računaru ili mobilnom telefonu – na radnom mestu ili kod kuće.

Svoja pitanja možete postavljati u interakciji sa predavačem ili nam ih možete poslati mejlom pre početka seminara, kako bismo teme prilagodili Vašim konkretnim potrebama, a odgovore ćete dobiti tokom trajanja online seminara.

Svaki polaznik online seminara dobija link za pristup sa koga se automatski pokreće prozor za praćenje online seminara, bez ikakve instalacije novih aplikacija na Vaš uređaj.

TEME SEMINARA:
Obavljanje platnog prometa sa elementom inostranosti:
  • platni promet sa inostranstvom,
  • platni promet u Republici u devizama,
  • platni promet u efektivnom stranom novcu,
  • aktuelnosti u propisima o platnom prometu sa inostranstvom.

 

Depozitni poslovi rezidenata u inostranstvu:

  • vrste depozitnih poslova,
  • uslovi i način obavljanja depozitnih poslova rezidenata u inostranstvu,
  • postupak pribavljanja odobrenja za držanje deviza na računu kod banke u inostranstvu i postupanje u slučaju prestanka važenja odobrenja,
  • obaveza izveštavanja.

 

Ostale teme iz oblasti deviznog poslovanja, koje postanu aktuelne do održavanja online seminara.

Za drugog i svakog narednog polaznika iz vaše organizacije ostvarite popust od 10% od redovne cene seminara!

Cena online seminara sa „Vodičem za spoljnu trgovinu”: 27.210,00 RSD + PDV

Osnovna kotizacija obuhvata: predavanja, materijal sa predavanja, sertifikat o pohađanju seminara.
Kako bi bila obezbeđena najbolja interaktivnost učesnika i praktičan pristup temama, broj učesnika je ograničen.

Uplata po poslatoj profakturi mora biti izvršena najkasnije 3 dana pre dana održavanja seminara. Otkazivanje učešća je moguće najkasnije do pet radnih dana pre seminara. Učesnici koji posle ovog roka budu sprečeni da učestvuju na seminaru, biće u prilici da ih zameni kolega, u suprotnom nemaju mogućnost povraćaja novca. Zadržavamo pravo da otkažemo seminar i u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćene. Kupcima Kontrolne mape se ažuriranjem obezbeđuje visok nivo informisanosti i sigurnosti u poslovanju. Cena ažuriranja zavisi od obima. Ažuriranje niste u obavezi da prihvatite, a odjavljivanje sa liste primalaca možete izvršiti pisanim putem, slanjem dopisa. U slučaju da se kupac Kontrolne mape odjavi sa liste primalaca ažuriranja, izdavač ne preuzima nikakvu odgovornost za aktuelnost sadržaja i usklađenost materijala sa važećim propisima. Potpisivanjem ove prijave prihvatate uslove koji Potpisivanjem ove prijave prihvatate uslove koji su gore navedeni. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećim licima.

Preporučujemo:

Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:Copyright © Forum Media d.o.o. | 2018