Bezbednost i zdravlje na radu

Konferencija

KONFERENCIJA „U SUSRET NOVOM ZAKONU O BEZBEDNOSTI I ZDRAVLJU NA RADU – 2021“

15,900.00 din.(cena je iskazana bez PDV-a)

Datum: 29.10.2021, 10:00-14:15h
Mesto održavanja: Hotel Moskva, Balkanska 1, Beograd
Količina:

Kompanija Forum Media d.o.o. Beograd, članica nemačke kompanije Forum Media Grupa i jedan od vodećih izdavača publikacija i organizator edukativnih programa iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu u Srbiji, sa ponosom Vas poziva na svoju konferenciju:

 

TREĆA KONFERENCIJA „BEZBEDNOST I ZDRAVLJE NA RADU – 2021“:

PRAVCI RAZVOJA ZAKONSKE REGULATIVE, PRIMENA AKTUELNIH MERA I INSPEKCIJSKI NADZOR

29. oktobar 2021, 10:00-14:15

 

Uskoro se završava javna rasprava o Nacrtu Zakona o bezbednosti i zdravlju na radu i očekuje se usvajanje Zakona, čiji je cilj uspostavljanje jasnog pravnog okvira u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu u Republici Srbiji.
Usvajanjem i sprovođenjem Zakona obezbediće se uslovi za viši stepen bezbednosti i zdravlja na radu i bolji uslovi rada.

Saznajte na konferenciji koje sve novine su predviđene novim Nacrtom zakona o bezbednosti i zdravlju na radu!

Na konferenciji ćete od stručnjaka i praktičara iz oblasti rada dobiti informacije o pravcima razvoja zakonske regulative iz ove oblasti, očekivanim obavezama pravnih lica, kao i pripremi poslodavaca za inspekcijski nadzor iz oblasti BZR. Učesnici konferencije će moći da postavljaju svoja pitanja slanjem mejla pre konferencije ili uživo tokom trajanja same konferencije na osnovu kojih će moći adekvatno da se pripreme za primenu zakonske regulative, ispune svoje obaveze i dobiju preporuke za sprovođenje adekvatnih preventivnih mera u skladu sa najboljom praksom.

Na konfrenciji će govoriti predstavnici nadležnog ministarstva, članovi radne grupe za izradu Zakona, stručnjaci iz prakse i profesure. Biće predstavljen Nacrt novog Zakona o bezbednosti i zdravlju na radu, kao i poređenje važećeg Zakona o bezbednosti i zdravlju na radu i Nacrta, kao i ključne novine.

USKORO DETALJNO

Učesnicima konferencije obezbeđujemo i 20% popusta na priručnik sa portalom „Bezbednost i zdravlje na radu u praksi“.

Uplata po poslatoj profakturi mora biti izvršena najkasnije 5 dana pre dana održavanja konferencije. Otkazivanje učešća je moguće najkasnije do deset radnih dana pre konferencije. Učesnici koji posle ovog roka budu sprečeni da učestvuju na konferenciji, biće u prilici da pošalju kolegu, u suprotnom nemaju mogućnost povraćaja novca. Zadržavamo pravo da otkažemo konferenciju i u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćene. Kupcima Priručnika se tromesečnim ažuriranjem obezbeđuje visok nivo informisanosti i sigurnosti u  poslovanju. Cena ažuriranja zavisi od obima. Ažuriranje niste u obavezi da prihvatite, a odjavljivanje sa liste primalaca možete izvršiti pisanim putem, slanjem dopisa. U slučaju da se kupac Priručnika odjavi sa liste primalaca ažuriranja, izdavač ne preuzima nikakvu odgovornost za aktuelnost sadržaja i usklađenost  materijala sa važećim propisima. Potpisivanjem ove prijave prihvatate uslove koji su gore navedeni. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećim licima.

Hotel Moskva

Balkanska 1,
11000 Beograd


Pošaljite Vaše pitanje i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku:    Copyright © Forum Media d.o.o. | 2018