Bezbednost i zdravlje na radu

Bezbednost i zdravlje na radu

Portal

Objašnjenja, dokumentacija i propisi za bezbedno i zdravo radno okruženje.

NE PROPUSTITE: 20% popusta za mikro preduzeća, fizička lica i udruženja! Koristite kod za popust: MICRO20

Navedeni popust se ne može kombinovati sa ostalim popustima, osim popusta za više učesnika obuke. Koristite kod u korpi ili ga uplatite.

Pogledajte portal ovde

Poslodavci su, posebno u trenutnoj situaciji, dužni da sprovode sve mere za bezbednost i zdravlje radnika!

Poslodavac mora da obezbedi bezbednost i zdravlje na radu, posebno na gradilištima, gde je važno da se radnici osposobe za bezbedan rad, da se radnici obaveste o uvođenju novih tehnologija i sredstava za rad, o opasnostima od povreda i zdravstvenih tegoba. Poslodavac je dužan da radnicima obezbedi sredstva i opremu za ličnu zaštitu na radu, kao i periodične preglede radne sredine i periodične preglede i ispitivanja opreme za rad. Takođe mora da obezbedi periodične lekarske preglede radnika.

Na taj način izbegava mnoge rizike ili ih kontroliše od početka rada. Informisanjem i obukom radnika razvija i sveobuhvatnu bezbednosnu politiku koja uključuje tehnologiju, organizaciju rada, uslove rada i međusobne odnose.

Da biste izbegli radnje koje su u suprotnosti sa zakonskom regulativom i osnovnim principima bezbednosti i zdravlja na radu, koristite: Portal za bezbedno i zdravo radno okruženje (E-VZD) + praktični priručnik Bezbednost i zdravlje na radu – zakonska regulativa i praksa ( Objašnjenja, dokumentacija i uzorci za bezbedno i zdravo radno okruženje).


 

Opšti uslovi

Komplet – Priručnik sa portalom. Kupovinom priručnika naručujete godišnju pretplatu koja obezbeđuje visok nivo informisanosti za sve zakonske i druge sadržinske promene. Godišnja pretplata obezbeđuje pristup online BZR portalu 12 meseci, od dana aktiviranja. Odabirom opcije štampano + online izdanje, pretplatili ste se da na svaka tri meseca dostavljamo štampano ažuriranje priručnika na naznačenu adresu, a za vreme trajanja pretplate. U slučaju otkazivanja ažuriranog izdanja priučnika, izdavač ne preuzima odgovornost za aktuelnost sadržaja ili njegovu usklađenost sa zakonskim ili drugim propisima. Podaci koje ste naveli u porudžbenici mogu se upotrebiti u našim promotivnim aktivnostima i ni u kakvom slučaju neće biti prosleđeni niti deljeni sa trećim licima. Vaše podatke po Vašem zahtevu možemo promeniti ili izbrisati.