Aktuelnosti u obavljanju poslova bezbednosti i zdravlja na radu

Online seminar
Predavač:Saša Silvester

15,600,00 rsd PDV nije uračunat u cenu

Mesto održavanja:Online seminar - Zoom

S obzirom na to da se očekuje usvajanje novog Zakona o bezbednosti i zdravlju na radu, novine koje se tiču važećeg Zakona o BZR nismo očekivali.

Nema na zalihama

Uskoro ponovo dostupno! Obavestite me kada obuka ponovo bude dostupna.

Šta donose izmene Pravilnika o uslovima za izdavanje licenci za obavljanje poslova u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu?

S obzirom na to da se očekuje usvajanje novog Zakona o bezbednosti i zdravlju na radu, novine koje se tiču važećeg Zakona o BZR nismo očekivali.

Ipak, trenutne nedoumice u praksi nisu mogle da sačekaju razrešenje kroz novi zakon, te su se u oblasti BZR-a dogodile aktuelnosti o kojima ćemo na ovom seminaru pričati.

 

Jedna od novina o kojoj će biti reči su izmene Pravilnika o uslovima za izdavanje licenci za obavljanje poslova u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu kojima su propisani i novi obrasci.

 


 

       Predavač

       Saša Silvester

       Opšti uslovi

       Nakon prijema računa, kotizacija mora biti uplaćena najmanje tri dana pre seminara. Budžetski potrošači podležu uslovima plaćanja u skladu sa zakonskom regulativom o javnim plaćanjima. Pisani otkazivanje učešća moguće je najkasnije tri radna dana pre održavanja seminara. Učesnici koji odustanu od učešća ili ne prisustvuju seminaru nakon ovog roka nemaju pravo na povraćaj kotizacije ili dužni su da izmire celokupnu kotizaciju. Ili mogu poslati drugog učesnika na seminar. Otkazivanje učešća zbog bolesti moguće je samo uz priloženo lekarsko uverenje. Zadržavamo pravo da otkažemo seminar – u ovom slučaju refundiramo kotizaciju u celosti. Pismenom prijavom za kurs prihvatate ove uslove i odredbe.