Korpa

+381 11 329 29 63 | prodaja@forum-media.rs | O nama

Poslovna izdanja: 

Prijavite se na portal: 

Mi stvaramo sjajno obrazovno iskustvo i pomažemo vam da rastete.

Svesni smo da doživotno učenje mora da bude prijatno i korisno u isto vreme. To možemo da obezbedimo našim obrazovanjem.

350+ je sprovelo IN-HOUSE obuke u raznim organizacijama

3000+ završenih obuka

30+ godina međunarodnog iskustva

Ko smo mi?

Forum Media d.o.o. je medijska kuća sa sedištem u Beogradu. Članovi smo međunarodne kompanije Forum Media Group, medijske kuće sa vodećim izdavačkim kućama u Evropi, Aziji, Severnoj Americi i Australiji, koja već više od 30 godina zapošljava skoro 1.100 zaposlenih u raznim zemljama.

Kompanija je osnovana 2004. godine i fokusira se na pružanje važnih informacija, stručno usavršavanje, edukaciju i događaje, kao i stručne publikacije za poslovno okruženje.

Poslovne informacije za različne ciljne grupe

Stručnjaci smo u pružanju ključnih znanja potrebnih pojedinačnim korisnicima u svakodnevnom poslovnom životu. Uvek ažurne informacije za nesmetan rad na portalima, seminarima, stručnim publikacijama.

Garancija visokog kvaliteta usluga i ažurnosti

Obuke i publikacije su usklađene sa važećom zakonskom regulativom i prilagođene potrebama preduzeća ili institucija. Urednici i autori naših proizvoda su stručnjaci aktivni u privredi, javnom sektoru i strukovnim udruženjima. Njihovo znanje i praktično iskustvo donose čitaocima i korisnicima proizvoda najnovije znanje i opsežnu pomoć u postizanju poslovnih ciljeva.

Pouzdan dugogodišnji partner

U godinama razvoja i rasta postali smo specijalisti i jedno od vodećih kompanija u oblasti obuke u preduzećima i ustanovama u Srbiji. Naše obuke se zasnivaju pre svega na dosadašnjoj praksi, inovativnim pristupima i procedurama koje zaposleni brzo primenjuju u praksi i na taj način direktno utiču na efikasnost i uspeh kompanije ili institucije.

Pratite nas i na društvenim mrežama