Korpa

+381 11 329 29 63 | prodaja@forum-media.rs | O nama

Poslovna izdanja: 

Prijavite se na portal: 

LETNJI MIX EDUKACIJA

Iskoristite leto za rad na sebi i unapredite svoj lične i profesionalne kompetencije!

TRI VIDEO SNIMKA PO CENI JEDNOG

Godišnji odmori i druga odsustva

Online interaktivni seminar u saradnji sa iskusnim predavačem-advokatom u primeni zakona u oblasti radnog prava, na kojem ćete dobiti odgovore na na sva pitanja iz oblasti godišnjih odmora, ali i drugih plaćenih i neplaćenih odsustva.

Predavač:
advokat Ana Arambašić

Excel za menadžere u marketingu

Efikasna pomoć kod donošenja odluka zasnovana na analitici podataka, na ovom interaktivnom seminaru ćete i dobiti excel tabele koje možete koristiti tokom seminara sa ciljem da nastavite da ih koristite u daljem radu.

Predavač:
dr Velimir Dedić

Poreska kontrola

Na online seminaru sa renomiranim predavačem iz Ministarstva finansija saznajte kako da u praksi lakše ispunite svoje obaveze, pripremite se za posetu poreske inspekcije, ali i naučite osnovne postulate postupanja poreskih obveznika.

Predavač:
Marijan Blešić

Sistematizacija radnih mesta u praksi

Kojim rizicima je izložen poslodavac ukoliko ne donese ili ne izmeni Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta? Kako organizovati radnu sredinu, prava, obaveze i odgovornosti u obavljanju poslova? Izrada Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta.

Predavač:
advokat Dušan Garašanin

Definisanje opisa radnog mesta i zadataka zaposlenih

Online seminar na kojem ćete naučiti kako da kvalitetno implementirate opis radnog mesta, i koje sve aktivnosti moraju biti preuzete prilikom ukidanja radnog mesta u kompaniji i opštem aktu – rešite problem uz savete advokata i praktičnu vežbu

Predavač:
advokat Dušan Garašanin

Obrada i analiza finansijskih podataka i kreiranje izveštaja o finansijskom poslovanju pomoću Excel-a

Praktična radionica za zaposlene u finansijama na kojoj ćete ovladati alatima za brzo generisanje, obradu i analizu finansijskih podataka, ali i saznati kako da jednostavno kreirate izveštaje i jasno predstavite rezultate poslovanja

Predavač:
Biljana Sparavalo

Primena PIVOT tabela u poslovne svrhe

Unapredite svoje znanje i saznajte mnoštvo korisnih saveta za kvalitetniji rad na online interaktivnoj radionici Primena Pivot tabela u poslovne svrhe. Pivot tabele su jedan od najmoćnijih i najpraktičnijih alata za rad sa velikim brojem različitih vrsta podataka. One Vam štede vreme, olakšavaju rad u velikoj meri i daju precizne i pregledne podatke koje možete vrlo lako grafički prikazati!

Predavač:
Suzana R. Marković

Uspostavljanje i održavanje pozitivne discipline na radnom mestu

Na online seminaru sa iskusnim trenerom poslovnih veština, koji poseduje višegodišnje praktično HR iskustvo na liderskim i ekspertskim pozicijama u vodećim kompanijama na našem tržištu ćete naučiti kako da uspostavite, ali i održite pozitivnu disciplinu kod zaposlenih.

Predavač:
Nikolina Milosavljević

Smernice za popunjavanje arhivske knjige

Online seminar na kojem će predavač “korak po korak” popunjavati arhivsku knjigu i drugu potrebnu dokumentaciju u vidu “pokazne vežbe” i odgovarati na Vaša pitanja u vezi sprovođenja Zakona o arhivskoj građi i arhivskoj delatnosti.

Predavač:
Goran Tršnjak

Kroz Aktuelnu sudsku praksu sa sudijom VKS

Online savetovanje za poslodavce i zaposlene u pravnim, kadrovskim i HR službama na kojem ćete rešiti svoja konkretna pitanja iz oblasti radnog prava sa kojima se suočavate u praksi!

Predavač:
Biserka Živanović

IZABERITE SEMINARE I PODIGNITE
SVOJU RADNU PRODUKTIVNOST