Uglješa Bogdanović

Uglješa Bogdanović, konsultant i profesionalni trener, QCDS Consulting, Master inženjer kvaliteta i standardizacije sa sedam godina iskustva u primeni kaizen/lean metodologije i preko 30 uspešnih projekata.

Sa prosečnim godišnjim angažovanjem od >150 dana na projektima, pripada redu kaizen konsultanata sa najvećim praktičnim iskustvom u Srbiji i regionu.

Industrije u kojima je stekao najveće konsultantsko iskustvo su metalska i mašinska, tekstilna, automobilska, štamparska, prehrambena, a neke od kompanija u kojima je do sada bio angažovan kao konsultant i trener su: Unipromet, Stax Technologies, HF Group, Siemens, Sever Subotica, Extreme Intimo, i-Novi tekstili, Soko Štark, Meggle, Knauf Insulation, Delmax, CNH Industrial, Falke, Adient Interiors, Zumtobel, Jovšić Printing Centar, Propulzija, Ehting, Adeco…

Sertifikovani je Scrum master i profesionalni trener, a sa više od 1000 učesnika obuka i radionica iz različitih grana privrede obradio je mnogobrojne lean/kaizen teme.

Urednik je srpskih izdanja knjiga “Kaizen – Ključ japanskog poslovnog uspeha” i “Gemba kaizen – Zdravorazumski pristup strategiji kontinuiranog poboljšanja” od autora Masaakija Imaija.

Copyright © Forum Media d.o.o. | 2018