Nikolina Milosavljević

Nikolina Milosavljević je diplomirani psiholog i HR konsultant za oblast razvoja lidera i talenata. Nakon završenog naprednog treninga RECBT tehnika  Instituta „Albert Ellis“, Nju Jork 2011., Nikolina u svom radu sa talentima i liderima aktivno koristi koučing tehnike i teoriju za njihov razvoj.

2006. godine počinje da radi u GfK Beograd kao asistent u istraživanju tržišta. U novembru 2007. godine počinje da radi u sektoru ljudskih resursa u trgovinskom lancu „IDEA d.o.o.“ (sada Mercator d.o.o.) kao saradnik za selekciju kadrova, a vremenom napreduje u okviru ove kompanija u direktora službe za selekciju kadrova i razvoj karijere zaposlenih. Od avgusta 2012. godine prelazi da radi u „Telenor“ gde nastavlja da se profesionalno bavi razvojem zaposlenih, pre svega razvojem talenata. Posle 10 godina rada u velikim multinacionalnim korporacijama, Nikolina se odlučila da svoju karijeru nastavi kroz preduzetnički biznis. Osnovala je svoju firmu za pružanje usluga u okviru ljudskih resursa „IMAGO koučing i trening“(konsultantski rad, razvoj zaposlenih, selekcija kadrova).

Gospođa Milosavljević je u više navrata gostovala kao predavač u raznim visokim školama, nevladinim organizacijama i konferencijama. Ono što se može posebno istaći je:

  • saradnja sa akademijom modnog dizajna „Mod Art Beograd“ gde je predavala predmete: „Analiza ličnosti i upravljanje konfliktima“, „Priprema studenata za razgovor za posao“, „Prezentacijske veštine za studente“ i „Ponašanje potrošača“;
  • zatim, glavni predavač na konferenciji „Back2office“ u organizaciji jednog od najčitanijih web portala www.najboljamamanasvetu.com sa temom „Kako predstaviti sebe najbolje na intervjuu za posao“ u aprilu 2016.;
  • Kao i gostujući predavač za nevladinu organizaciju „Ajnštajn-udruženje za disleksiju“ u Skoplju na temu „Kako vaspitavati emocionalno inteligentno dete i naučiti ga da bude sposobno za život“ u maju 2016.

Copyright © Forum Media d.o.o. | 2018