Nenad Cvjetićanin

Nenad Cvjetićanin rođen je 30. avgusta 1980. godine u Beogradu. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu u oktobru 2004. godine. Postdiplomske studije je završio 2005. godine na Pravnom fakultetu Univerziteta Beogradu, u saradnji sa Pravnim fakultetom Univerziteta u Nansiju (Francuska), gde je stekao zvanje specijaliste za evropsko pravo.

Profesionalnu karijeru zapoceo je kao pripravnik Privrednom sudu u Beogradu od 2006. do 2007. godine i u kompaniji Interkomerc AD Beograd, gde je radio od 2007. do 2008.godine. Pravosudni ispit je položio krajem 2008. godine.

Član je Advokatske komore Beograda i Italijansko-Srpske privredne komore. G-din Cvjetićanin je partner i osnivac Advokatske kancelarije Cvjeticanin & Partners, jedne od vodećih kancelarija u Srbiji, koja je specijalizovana za radno pravo, privredno pravo i intelektualnu svojinu. Bavi se radnim i privrednim pravom u celini, sa naročitom specijalizacijom za oblast žigovnog prava.

G-din Cvjetićanin je od 2013. godine saradnik u nastavi na Pravnom fakultetu Univerziteta Union u Beogradu, na katedri za privredno i kompanijsko pravo i autor je više naučnih članaka i komentara zakon, a takoje je i arbitar za rešavanje sporova vezanih za domaće internet domene.

Copyright © Forum Media d.o.o. | 2018