Jelena Biševac

Jelena Biševac je sertifikovani Process Communication Model (PCM) trener i kouč. Svoje veštine i znanja upotpunila je usavršavanjem na kursevima Executive Coaching (Academy of Executive Coaching), Umetnost i nauka koučinga (Erickson Coaching), Deep Coaching, Parent as Coach i obukama za upravljanje stresom na bazi neuronauke, profesionalne prezentacijske veštine i javni nastup i dikciju. Iskustvo stiče kroz koučing sa klijentima, treninge i saradnju sa kolegama.

Pre nego što je postala profesionalni trener i kouč Jelena se preko deset godina bavila urbanom ekonomijom, prostornim i urbanističkim planiranjem, prvo kao menadžer projekata u Republičkoj agenciji za prostorno planiranje, zatim kao savetnik u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i prostornog planiranja i kao spoljni saradnik u okviru Istraživačko poslovnog centra na Arhitektonskom fakultetu Univerziteta u Beograd.

Osnivač je firme Urbanique koja se bavi primenom PCM-a u oblasti koučinga, ličnog i profesionalnog razvoja, u radu sa timovima, kao i u oblasti zdravstva i sa težnjom njegove primene u oblasti obrazovanja kroz rad sa decom, vaspitačima, nastavnim kadrom i roditeljima.

Jelena je diplomirala na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beograd, nakon čega je završila master studije na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu.

 

Copyright © Forum Media d.o.o. | 2018