Bojana Vuković

Bojana Vuković je franšizni konsultant sa skoro 8 godina iskustva u ovoj oblasti, a 12 godina na rukovodećim pozicijama. Prvi susret sa franšizingom imala je 2010. u UK kompaniji Future Health gde je radila na poziciji Operations Managera u Srbiji. U turističkoj agenciji Fly Fly Travel, uspešno je razvijala franšizni koncept od samog početka i u jednom trenutku u okviru Fly Fly Travel-a rukovodila grupacijom od 21 franšizne jedinice, u Srbiji i u inostranstvu. Kao direktor prodaje i razvoja kompanije Dermamedica, radi na razvoju franšiznog koncepta DK brenda.

Učestvovala je na radionicama i panelima na FEC-u Opatija 2016. i 2017. (Franchising Exhibition Croatia), a 2017. Franchise Expo Paris, najznačajnijem evropskom sajmu, u saradnji sa PKS prestavila franšizno poslovanje svojih klijenata u zemlji i regionu. Učesnica je Franchise Messe 2018. u Beču, kao i konferencije o franšizingu u Londonu.

Diplomirala je na Fakultetu političkih nauka u oblasti upravljanja ljudskim resursima, a njeno usavršavanje nastavljeno je kroz međunarodne edukacije u obasti menadžmenta.

 

© Forum Media d.o.o. | 2018