Biljana Sparavalo

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.

Revizor je u kompaniji KRESTON MDM revizija, društvu osnovanom 2005. godine, koje pruža širok spektar usluga u različitim sferama poslovanja, kao što su usluge revizije, studije o transfernim cenama, usluge kontrolinga, uvođenje sistema izveštavanja, potom računovodstveni, finansijski i poreski konsalting, procena vrednosti imovine, obaveza i kapitala, finansijski i poreski due diligence.

Biljana poseduje višegodišnje iskustvo u finansijskom kontrolingu, poslovnim finansijama i evaluaciji projekata. Specijalista je za analizu profitabilnosti poslovanja, kreiranje sistema operativnog i finansijskog izveštavanja za kompanije različitih profila, izradu studija izvodljivost, poslovne planove i strategije.

Svojim radom želi da popularizuje funkciju kontrolinga i finansijske analize u Srbiji, kao i da u skladu sa novim trendovima poslovanja doprinese transformaciji ovih funkcija u korporativnom okruženju. Veruje u jednostavnost razumevanja poslovanja i neraskidivu vezu između ekonomije i informacionih tehnologija.

Od 2015. godine je saradnik kompanije Forum Media kao predavač za oblasti izveštavanja i planiranja.

Copyright © Forum Media d.o.o. | 2018