EOW baner


Korak po korak do bespovratnih sredstava iz EU fondova

Aktuelni konkursi, praktični saveti, prijavna dokumentacija i uputstva
na jednom mestu u jedinstvenom Priručniku i na CD-u
za privredna društva, samostalne preduzetnike, 
ustanove, institucije i jedinice lokalne samouprave

Autori: Renata Šeperić Petak, Ivana Jurković Piščević, Logička Matrica d.o.o,
Borisav Knežević, Vladimir Pandurov, Vladimir Zafirović i eksperti sa dugogodišnjim iskustvom u pisanju EU projekata


Tržište Srbije ima na raspolaganju milijarde evra za finansiranje privrede kroz dodelu bespovratnih sredstava!

Trenutno je otvoreno 17 fondova i programa:
Horizont 2020, Cosme, EaSI, Erasmus, IPA II, fondovi za inovacije i razvoj preduzetništva, carine, poreze, start-up biznise, zaštitu potrošača, tržište i održivi razvoj, a pristup fondovima se odvija bez posrednika!

Mnogi, a možda i Vi, nemate dovoljno vremena za traženje informacija o mogućnostima korišćenja bespovratnih sredstava. Znate li koji projekat bi Vama omogućio pristup bespovratnim sredstvima? Pitate se kako pripremiti projekat, prijavnu dokumentaciju i dobiti sredstva?

 

Da biste pronašli odgovarajući put do bespovratnih sredstava iz EU, naš tim stručnjaka je jednostavno i sažeto pripremio sve informacije, potrebnu dokumentaciju i uputstva na jednom mestu u Priručniku i na CD-u.

Iskoristite:

  • Jednostavan pregled i izbor pravog konkursa za Vašu delatnost - sva pravila za pripremu prijave projekta na odgovarajući konkurs kao i vođenje projekta na jednom mestu.

  • Gotova rešenja, primeri i odmah upotrebljivi dokumenti na CD-u - uzorci obrazaca za pripremu projektne ideje, primeri prijavne dokumentacije sa uputstvima za popunjavanje, tablice za izbor partnera, primeri ugovora za sprovođenje projekata, zahtevi za održive projekte, najčešće greške kod prijava na konkurse...

  • Pratimo i objavljujemo sve konkurse - aktuelne promene sve na jednom mestu. Budite u toku sa novostima iz područja EU finansiranja!


Sada je pravi trenutak da dobijete bespovratna sredstva iz fonda EU!


Sadržaj priručnika i CD-a

16.900,00 RSD + PDV

Narudžbenicom se poručuje komplet - priručnik sa CD-om (programski paket za operativni sistem WINDOWS). Kupcima priručnika se tromesečnim ažuriranjem obezbeđuje visok nivo informisanosti i sigurnosti u poslovanju. Cena ažuriranja zavisi od obima. Ažuriranje  niste u obavezi da prihvatite, a odjavljivanje sa liste primalaca možete izvršiti pisanim putem, slanjem dopisa. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećim licima. Nakon prijema popunjene i overene narudžbenice, poslaćemo Vam priručnik sa CD-om i fakturu.

Narudžbenica
 

Forum Media d.o.o - Srbija :: Bulevar despota Stefana 62, 11000 Beograd :: tel: + 381 11 329 29 63, + 381 11 329 09 22, + 381 11 630 83 22, fax: + 381 11 208 19 24