EOW baner

 

Prva pomoć

Priručnik sa jasnim uputstvima u tekstu i slikama za adekvatno postupanje u nužnim situacijama opasnosti

 

Zakon o bezbednosti i zdravlju na radu propisuje da je poslodavac  dužan da zaštiti svoje zaposlene i da na radnom mestu obezbedi neophodan materijal i opremu za prvu pomoć,  kao i da imenuje radnike koji će biti obučeni za pružanje prve pomoći.

Uz sve to, potrebno je obezbediti jasna uputstva u slučaju povrede ili iznenadne bolesti zaposlenih. Na taj način ispunjavate svoju zakonsku obavezu zaštite zaposlenih!

Zato smo uputstva za ispravno postupanje sabrali u priručniku, koji jednostavno možete da okačite na svim dostupnim mestima.

Ovaj priručnik vam obezbeđuje:
  • Izvršenje obaveza da biste zaštitili svoje zaposlene!
  • Jasne instrukcije u tekstu i slikama kako da postupate u različitim situacijama, čak i ako nemate znanje iz oblasti medicine – pravilno ponašanje u slučajevima različitih povreda i iznenadne bolesti!
  • Neophodne informacije za slučaj opasnosti su uvek dostupne!
  • Informacije koje ste u obavezi da prenesete zaposlenima (koji zaposleni su odgovorni za primenu informacija o prvoj pomoći, informacije o najbližoj usluzi medicinske pomoći, doktori) i više!
  • Jednostavna upotreba. Iskoristite lako dostupno i vidno mesto!
  • Ovaj priručnik je veoma praktičan jer ima rupu u gornjem levom uglu što vam omogućava da ga jednostavno i brzo okačite na sva mesta gde je veliki promet ljudi.

SAVET: Okačite ovaj priručnik u kabinet za prvu pomoć i u svim najfrekventnijim prostorijama tako da će u slučaju nezgode, biti svima odmah dostupan!Sadržaj priručnika
3.990,00 RSD + PDV
Narudžbenicom se poručuje Priručnik sa jasnim uputstvima u tekstu i slikama za adekvatno postupanje u situacijama opasnosti. Navedeni podaci iz Narudžbenice mogu se upotrebiti za promotivne svrhe, ali ih nećemo prosleđivati trećim licima. Kad primimo narudžbenicu šaljemo Vam priručnik i fakturu.
Narudžbenica
 

Forum Media d.o.o - Srbija :: Bulevar despota Stefana 62, 11000 Beograd :: tel: + 381 11 329 29 63, + 381 11 329 09 22, + 381 11 630 83 22, fax: + 381 11 208 19 24