EOW baner

Sveobuhvatna i praktična obuka koja će vas temeljno uputiti
u sve tajne zanata i pripremiti za realizaciju konkretnih online kampanja.
Učite od iskusnih profesionalaca!U saradnji sa vrhunskim stručnjacima i višegodišnjim praktičarima u online marketingu i Google
AdWords oglašavanju osmislili smo za Vas poseban sveobuhvatan program obuke:

Google AdWords u praksi
- program intenzivne obuke -
12 nedelja, 5 modula, 2 konsultacije, završni test, sertifikat


Predavači:
Sonja Jovović, sertifikovani Google profesionalac za Adwords Search, Display, Video i Analytics
Milan Jovanović, sertifikovani Google profesionalac za AdWords Search, Display, Video i Mobile
Snežana Marković, profesionalni kopirajter sa desetogodišnjom ekspertizom u kreiranju sadržaja
Jasenka Marko, specijalista za YouTube i video-sadržaje

Radionice će biti održane 22.09, 06.10, 19.10, 10.11. i 24.11. 2017.
u trajanju od 9:30 do 15:30h

Detaljan program obuke možete pročitati OVDE.

ZAŠTO IZABRATI BAŠ OVAJ PROGRAM?
  • Usvojićete najvažnije pojmove i razumeti sve principe Google AdWords oglašavanja;
  • Naučićete kako da samostalno formirate, vodite i optimizujete kampanje;
  • Ovladaćete brojnim osnovnim i dodatnim alatima za efikasno praćenje analitike i izveštaja;
  • Sagledaćete celokupnu prirodu Search Engine Marketinga i razumeti nerazdvojnu spregu organskih (organic, native) rezultata pretrage i plaćenog oglašavanja (paid advertising);
  • Imaćete dovoljno vremena da postepeno i postupno savladate gradivo, primenite ga u praksi, sagledate rezultate i dobijete povratnu informaciju direktno od iskusnih praktičara.

NAČIN SPROVOĐENJA PROGRAMA INTENZIVNE OBUKE:

Program se ostvaruje tokom 12 nedelja kao ujednačena kombinacija teorije i prakse to jest intenzivnog učenja i konkretnog praktičnog rada u malim grupama i prijateljskoj i opuštenoj atmosferi. Akcenat je na praktičnom stručnom usavršavanju uz mnoštvo primera i prenošenje iskustva.

Na pet celodnevih praktičnih radionica u trajanju od 9:30 do 15:30h kroz instruktivna predavanja dobićete odličnu osnovu i usvojiti konkretna znanja i veštine koja ćete odmah moći i da primenite.

Kao prateći studijski materijal, dobićete celokupan materijal sa radionica (na srpskom jeziku) kao i preporučenu literaturu na engleskom jeziku za odgovarajući nivo Google sertifikacije.

Predavači će na radionicama dati jasne smernice i uputstva („domaće zadatke“) kako se formiraju, vode i optimizuju kampanje za firme ili klijente, a tokom optimalnog vremenskog perioda od 2 nedelje između radionica, imaćete dovoljno vremena da intenzivno učite i istovremeno primenjujete naučeno tj. samostalno i efikasno vodite sopstvene kampanje.

Tokom dve individualne 1:1 konsultacije u trajanju od po 1h bićete u prilici da dobijete direktan feedback o svojim kampanjama, uvidite gde grešite ili šta ste dobro uradili u praktičnom delu, te da tako dobijene povratne informacije najbolje iskoristite za usavršavanje i poboljšanje kampanja.

Nakon uspešno završene obuke i rešenog testa, dobijate na svoju adresu sertifikat na srpskom i engleskom jeziku koji izdaje nemačka kompanija Forum Media kao uverenje o završenom stručnom usavršavanju.
Napomena: Mi Vam dajemo korisne savete, smernice i uputstva, a zvaničnu Google AdWords sertifikaciju obavlja direktno kompanija Google na globalnom nivou

DODATNI BENEFITI

Svi naši predavači su prvenstveno stručni praktičari sa višegodišnjim iskustvom u online marketingu koji iza sebe imaju brojne uspešne projekte. Svako od njih naučiće vas onom što sam radi najbolje i svakodnevno. Dobićete savete iz prve ruke od iskusnih profesionalaca koji će vam iskreno i bez zadrške preneti sa svoja praktična znanja koja su stekli radeći za velike i male, kao i domaće i strane klijente u različitim industrijama. Naučićete „male tajne velikih majstora“, uštedeti dragoceno vreme koje biste proveli u samostalnom traganju za rešenjima i preskočiti nekoliko stepenika u ovladavanju Google AdWords oglašavanjem.

Svim zainteresovanim polaznicima pomoći ćemo da se što bolje pripreme za polaganje Google AdWords sertifikata, a pravna lica uputiti u proces za dobijanje značke Google AdWords partnera: Predavači će vam dati korisne smernice kako teče proces dobijanja Google AdWords sertifikata, usmeriti vas ka referentnim izvorima za učenje i dati korisne savete za ovladavanje materijom i što lakšu pripremu za sertifikaciju. Dodatno ćemo vam pomoći tako što ćemo za vas pripremiti odgovarajuće prateće studijske materijale za sve nivoe: AdWords Fundamentals (obavezni) + Search Advertising, Display Advertising, Mobile Advertising, Video Advertising (izborni) – zvanični materijal je na engleskom jeziku.


Odobravamo poseban popust za rane prijave. Prijavite se na vreme!

Za sva dodatna pitanja i nedoumice, stojimo Vam na raspolaganju.

Pozovite 011/329 29 63 ili 011/329 09 22

 

Forum Media d.o.o - Srbija :: Bulevar despota Stefana 62, 11000 Beograd :: tel: + 381 11 329 29 63, + 381 11 329 09 22, + 381 11 630 83 22, fax: + 381 11 208 19 24